Kaido denizde karada havada yenilmez olabilir en güçlü yaratık olabilir ama ne zaman BM ile aynı sayfada yer alsa BM>Kaido havasını alıyorum bu bölümdede aynı havayı aldım.
Evet. Sevgili bile yaptı kendine. Sevgilisi fıçıda yaşıyor, adı da Sarfunkel'di sanırım.Peki. İstese olurdu diyorsun yani. İstememiş demek.
@Smoker bu kapakta görünce merak ettim Gaimon şu an hala kendi adasında mı?
Bu bölüm fazla çoştum zaten ama WB savunmaktan bebeğime vakit kalmadı çorbamdan asla daha azını beklemedimhadi yine iyisin shanks gibi haki canavarı çıktı senin ki @Yamato
Luffy’i küçümsemiyorum ama Ace’in seviyesi şimdiki Law kadardı en az jinbe beraberliği bile bunu gösteriyor.2 yıl önceki luffy dressrosa lawdan güçlü falan diyorsan ancak ace için konuşabilirsin aynı mevzuyu.Sen düşünürsün hacı. Ama şuna katılıyorum hakisi olmadığı için Ace'i yenemeyebilirdi. Öyle açığı bulunup üstün gelinecek bir logia da değil. Ama yumruğu ulaşacak olsa dağa taşa vururdu onu da söyleyeyim.
Söylemeye ne hacet, görünen köy kılavuz istemez.Hep Redteror ve Alpamişın oyunu bunlar demeyi unutmuşsun
Ahaha yakışmışlar bir de aslında Bir kapak hikayesi var sanki hatırımda da tam emin olamamıştım.Evet. Sevgili bile yaptı kendine. Sevgilisi fıçıda yaşıyor, adı da Sarfunkel'di sanırım.
Wb'yi dodgeluyo diye gordum ilk basta yani biraz wbyle vslesiyorlar gibi ama tek tarafli tabikide. Wb'nin aceyi dovmesinin gucsuzlukle ne alakasi var? Kafasindaki sislik zaten genelde troll sahnelerde kullaniliyor, naminin zoroyu dovmesi vs gibi. Hadi her seyi gectim karşısındaki wb zaten. Ordan guc cikarimi yapacak kadar dusmussen isimiz zor.Bir şey farkettim bu bölümde.
Teach, Captain Ace diyor yani buradaki bölümde Ace 2. Tümen Komutanlığını çoktan almış. Teach ondan sonra Kaptan Ace diye seslenmeye başlıyordu diye hatırlıyorum. 2. tümenliğe de baya baya güçsüzken oturmuş gibi duruyor Ace. Harbiden Jozu ve Vista felan yyukarda olabilirler Ace'ten MarineFord'ta bile. Ödülünün düşük kalmasının sebebi de bu olabilir.