Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999: Seni Beklerken Mayaladığım Sake

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Muazzam

    Kullanılan: 144 55.8%
  • Normal

    Kullanılan: 80 31.0%
  • Boş

    Kullanılan: 34 13.2%

  • Kullanılan toplam oy
    258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido denizde karada havada yenilmez olabilir en güçlü yaratık olabilir ama ne zaman BM ile aynı sayfada yer alsa BM>Kaido havasını alıyorum bu bölümdede aynı havayı aldım.
 
Sen düşünürsün hacı.:D Ama şuna katılıyorum hakisi olmadığı için Ace'i yenemeyebilirdi. Öyle açığı bulunup üstün gelinecek bir logia da değil. Ama yumruğu ulaşacak olsa dağa taşa vururdu onu da söyleyeyim. :D
Luffy’i küçümsemiyorum ama Ace’in seviyesi şimdiki Law kadardı en az jinbe beraberliği bile bunu gösteriyor.2 yıl önceki luffy dressrosa lawdan güçlü falan diyorsan ancak ace için konuşabilirsin aynı mevzuyu.
 
olayları bağlamaya başladı ama bryazbıyıkın odenin ölümü hakkındaki kişisel görüşünü göremedik. seneler sonra gitmeyi istemediği kesin, birilerini tek başına göndermek istemediği de kesin. küs mü belli değil ama büyük ihtimal odene küs :d marconun dediği gibi sonuçları çok dallanacak, dengenin bozulmasından mı korkuyor yoksa rogerın anlattığı d geçmişine güvenip acein cidden son savaşı getirecek kişi olduğuna güvenip mi gitmiyor. belki de muallakta kalması daha iyi
 
Bir şey farkettim bu bölümde.


Teach, Captain Ace diyor yani buradaki bölümde Ace 2. Tümen Komutanlığını çoktan almış. Teach ondan sonra Kaptan Ace diye seslenmeye başlıyordu diye hatırlıyorum. 2. tümenliğe de baya baya güçsüzken oturmuş gibi duruyor Ace. Harbiden Jozu ve Vista felan yyukarda olabilirler Ace'ten MarineFord'ta bile. Ödülünün düşük kalmasının sebebi de bu olabilir.
Wb'yi dodgeluyo diye gordum ilk basta yani biraz wbyle vslesiyorlar gibi ama tek tarafli tabikide. Wb'nin aceyi dovmesinin gucsuzlukle ne alakasi var? Kafasindaki sislik zaten genelde troll sahnelerde kullaniliyor, naminin zoroyu dovmesi vs gibi. Hadi her seyi gectim karşısındaki wb zaten. Ordan guc cikarimi yapacak kadar dusmussen isimiz zor.
 
  • Like
Tepkiler: KFC
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık