2 yıllık atlamadan hemen öncesinde g4'ü yok ki.G4’le vursa Yamato’yu yörüngeye yollardı Luffy.
2 yıllık atlamadan hemen öncesinde g4'ü yok ki.G4’le vursa Yamato’yu yörüngeye yollardı Luffy.
Bunu iddia ediyorsun çünkü buna kanıt olarak sunacağın şey...?2 yıllık aradan hemen önceki Luffy Wano Ace'ten daha güçlü diyorum.
Wbden sonra doğal lider Marcoydu. Sonrasında Ace ne olurdu bilemem ama Marconun Ace'i kk yapacağım diye bir derdi gösterilmedi hiç. Marco olmasa da zaten Teache gücü yetmezdi. He Wb Ace'i kk görmek istiyordu o başka. Ama yanılarak öldü, gitti sonunda.Biat etmek gibi bir tabir kullanmadım. Ace'i kaptanları olarak benimseyeceklerdi günün sonunda. Bu bölüm için değil, zaten öncesinden de belliydi. Marco da kaptanı gibi Ace'in korsanlar kralı olmasını isteyecekti. Ace bunu istemezdi işte, isteseydi olabilirdi diyoruz biz de.
Luffye haki ver yerden yere vururdu aceyi, kardeşi olmasa tabiki2 yıllık aradan hemen önceki Luffy Wano Ace'ten daha güçlü diyorum.
Fazla uçtun senin için bile çok yüksek.Bir gün seni de geçeceğim lafını mf savaşında bile söylüyor olabilir.2 yıllık aradan hemen önceki Luffy Wano Ace'ten daha güçlü diyorum.
Yaşa göre değerlendirdim ya araya göre değil.2 yıllık atlamadan hemen öncesinde g4'ü yok ki.
Bir anka kuşunun gözyaşlarını küçümseme.Ağlamaktan gözü mü bozulmuş?
Zorunlu doğu görevinde hastalarla uğraşmaktan bozuldu desen daha iyiymiş.
Anlamadım Emre? Zaten orada söylüyor. Wano'daki Ace ile MF'deki Ace bir değil ki. 2. tümen Komutanı olmadan öncesi o sahne.Fazla uçtun senin için bile çok yüksek.Bir gün seni de geçeceğim lafını mf savaşında bile söylüyor olabilir.
Fujitorada çıkarOlabilir.Kaplan çıkacak da kimde çıkacak muamma.Çok fazla olmadı sengoku marco ve kaido.Başka var mı ?