Kaido topuzunu kaldırana kadar Garp yumruklarıyla nakavt eder.Kaido'nun topuzu cuk diye oturur bu Garp'ın kafasına ha.
Kaido topuzunu kaldırana kadar Garp yumruklarıyla nakavt eder.Kaido'nun topuzu cuk diye oturur bu Garp'ın kafasına ha.
Marco Ace’i kaptan olarak kabul etmezdi, niye etsin? Wb tayfası için Marco önce gelir ki zaten daha güçlü bir adam aynı zamanda.Marco, Ace'i kaptan olarak kabul ederdi o sıkıntı değil. Teach meselesini Ace'yi ikna edip askıya alırsalar o da çıkardı aradan. Erken bir savaşta Ace yenilirdi ama.
Anlamadım da sen diyorsan kesin doğru ve gerçeklere dayalıdır. Altına imzamı attım say.6 ay sonundaki Luffy> Wano Ace.
En sinirli anında Sengoku'yu üstünden savuramayan adam mı? Garp yaşlandı artık arkadaşlar...Kaido topuzunu kaldırana kadar Garp yumruklarıyla nakavt eder.
Valla keke ben kendi gözlerime ve mangaya inanmayı tercih edeceğim ya ama yine de sağol.Marco Ace’i kaptan olarak kabul etmezdi, niye etsin? Wb tayfası için Marco önce gelir ki zaten daha güçlü bir adam aynı zamanda.
Jump arası var.Ama spoiler ve resimler haftaya gelir.haftaya ara varmı arkadaslar
Aynı garp, marco'yu tek vuruşla gözlük taktırıyor yav. Yaşlılık falan çok sökmüyor garp'a. Herkesi wb mı sandın?En sinirli anında Sengoku'yu üstünden savuramayan adam mı? Garp yaşlandı artık arkadaşlar...
Yaşlansa bile balığa karşı gideri var.En sinirli anında Sengoku'yu üstünden savuramayan adam mı? Garp yaşlandı artık arkadaşlar...