Üye silindi 1004
Garp ve Sengoku boş yapmazdı. Büyük ihtimalle Kong ve benzeri adamları da görürdük.Kaido tayfasıyla birlikte marineforda gelse neler olurdu acaba ? Böyle bir konu açıldı mı ?
Garp ve Sengoku boş yapmazdı. Büyük ihtimalle Kong ve benzeri adamları da görürdük.Kaido tayfasıyla birlikte marineforda gelse neler olurdu acaba ? Böyle bir konu açıldı mı ?
Dayağı yer otururlardı bence.Kaido tayfasıyla birlikte marineforda gelse neler olurdu acaba ? Böyle bir konu açıldı mı ?
Teach ve Marconun da ölümünü beklemesi gerekir ki o biraz zor. Olmazdı yani. Tabi Luffynin de hiç denize açılmaması lazımdı falan.Bu arada WB tayfasıyla Ace net istese KK olurdu ya. Alpa duymasın ama aramızda.
Ace meseleyi daha önce de dile getirmiş burasını anladım evet o yüzden WB kaç kere daha anlatacağım şeklinde tepki veriyor ama İzo'nun anlatımından bunu Ace öncesinde öğrendiklerini anlıyorum ben. Çünkü ondan öğrenmişler gibi anlatmıyor sanki olayı. Ace'e biz bunu olduktan bir kaç yıl sonra öğrendik ve gitmeyi istedik ama bla bla die devam ediyyor işte.O konuşma Ace, Beyazbıyık Korsanları'na katılır katılmaz gerçekleşmiyor benim anladığım kadarıyla. Laf arasında açılan bir muhabbet gibi konuşulmuş. Ace o sırada İkinci Tümen Komutanı konumunda, yani bayağı zaman geçmiş aradan.
Kaido tayfasıyla birlikte marineforda gelse neler olurdu acaba ? Böyle bir konu açıldı mı ?
Marco, Ace'i kaptan olarak kabul ederdi o sıkıntı değil. Teach meselesini Ace'yi ikna edip askıya alırsalar o da çıkardı aradan. Erken bir savaşta Ace yenilirdi ama.Teach ve Marconun da ölümünü beklemesi gerekir ki o biraz zor. Olmazdı yani.
Denjiro umarım bunların arasında olur.Kınlardan bazıları mutlaka geri kalkacak. Muhtemelen Kaido’yla dövüşte en az gözükenler geri kalkacak.
Dediğin gibi de olabilir, ama her şekilde Oden'in ölümünü uzun yıllar sonra öğrenmişler.Ace meseleyi daha önce de dile getirmiş burasını anladım evet o yüzden WB kaç kere daha anlatacağım şeklinde tepki veriyor ama İzo'nun anlatımından bunu Ace öncesinde öğrendiklerini anlıyorum ben. Çünkü ondan öğrenmişler gibi anlatmıyor sanki olayı. Ace'e biz bunu olduktan bir kaç yıl sonra öğrendik ve gitmeyi istedik ama bla bla die devam ediyyor işte.
6 ay sonundaki Luffy> Wano Ace.Marco, Ace'i kaptan olarak kabul ederdi o sıkıntı değil. Teach meselesini Ace'yi ikna edip askıya alırsalar o da çıkardı aradan. Erken bir savaşta Ace yenilirdi ama.