Nasıl anladığını bize de anlatır mısın ?Ace'in gücü anlamında beklenilenin aksi bir bölüm olmuş. Ace baya baya güçsüz o sıralar. Hala nasıl Ace'i savunuyorsunuz bu bölümde.
Nasıl anladığını bize de anlatır mısın ?Ace'in gücü anlamında beklenilenin aksi bir bölüm olmuş. Ace baya baya güçsüz o sıralar. Hala nasıl Ace'i savunuyorsunuz bu bölümde.
Yaşlanmadan olduğunu sanmıyorum. Roger'ın tayfala denk dövüşen çocuklarla Wano içerisinde yürümeye korkuyor Beyazsakal... Korkak.O da sarmaz, şimdikinden daha mantıklı olur ama sarmaz, galiba yaşlandıkça ailesinden birilerini kaybetmekten çok korkar olmuş
Luffy şuan Ace'nin intikamını almıyor korkak mı peki ?Yaşlanmadan olduğunu sanmıyorum. Roger'ın tayfala denk dövüşen çocuklarla Wano içerisinde yürümeye korkuyor Beyazsakal... Korkak.
Oden hem tayfanın bir parçası ve WB nin oğuldan ziyade kardeşim dediği tek kişidir. Hatta Oden in kendi samurayı İzo bile WB nin evladı olmuştur.Oden in geçici bir süre tayfadan ayrılması onu kardeşlikten veya tayfa üyeliğinden çıkarmaz.Tümen komutanı bile olmuş biri Oden . Ace bile kendi başına her yere izin alarak gitmedi mi.Evlatlıktan çıktı mı ?Hayır.Oden o tayfanın bir parçası olmadığından Marco'nun sözü onu kapsamıyor.
Sus sus ne yapacağını bilmiyor o şuan. İç savaş veriyor.Nasıl anladığını bize de anlatır mısın ?
Algıya yapmaya çalışma Montana. Bölüm Ace'in gücünü anlatma açısından yeterli. Biraz içini bana yansıtmaya çalışıyorsun gibi hissettim.Sus sus ne yapacağını bilmiyor o şuan. İç savaş veriyor.
Luffy bi noktada alacak o intikamı bunu biliyoruz. Ayrıca kimden alacak Teach'den mi? Akainu'dan mı? Çünkü herkes Ace'in katilinin Teach olduğunu söylüyordu Beyazsakal dahil. Hangisinden intikam alması lazım?Luffy şuan Ace'nin intikamını almıyor korkak mı peki ?