Stealth kasmadık biz napalım Neyse 10 dediğimin 10 u da ters çıkmıyor en azından xd.Bire birde alsın 2 ay razıyım. Ben ikinci hesap açar yazarım hem belli de etmem kendimi.
Stealth kasmadık biz napalım Neyse 10 dediğimin 10 u da ters çıkmıyor en azından xd.Bire birde alsın 2 ay razıyım. Ben ikinci hesap açar yazarım hem belli de etmem kendimi.
Capori, cutting ve sen sürekli yanılıyorum algısı yapıyorsunuz.Stealth kasmadık biz napalım Neyse 10 dediğimin 10 u da ters çıkmıyor en azından xd.
Şakasına reis Çok görmedim.Marco da bir çok sık diyordun sadece.Capori, cutting ve sen sürekli yanılıyorum algısı yapıyorsunuz.
Aynen olabilir.Kaido Law,Marco,Kid,Luffy'de.Zoro'u yıllardır saklarken ilk başta 1v1 çizdirir gram aklı varsa Oda efendinin.Bu arada Marco'nun ateşinin özel olduğuna vurgu yapıldı.King'in olayı ateş ise net ctliyor Marco.Çünkü prometheusu yaktı herif.
Bu mantık yonkouya işlemiyor.Sanji tek başına Queen'i Zoro da tek başına King'i alacaksa Luffy'nin de tek başına Kaido'yu alacak güçte olması lazım mantıken kaptan sonuçta.
Dalsın. Seni mi kırıcazSonra da Kaidoya dalsın
Peki zoro direkt kaidoya dalsa bizim iddia nolcak?Dalsın. Seni mi kırıcaz
Neydi bizim iddiamızPeki zoro direkt kaidoya dalsa bizim iddia nolcak?
Yamato>Zoro veya Zoro>Yamato 2 hafta banNeydi bizim iddiamız