Zoro'nun çapı yetmez demiyorum Farklı dövüş tarzlarına sahipler. KingleZoro şu an rahat Jack ayarı vardır.Ashura ortaya çıkarsa işler karışır diyim sana.Queen'in o Judge muhabbeti yapması direk dövüşe referans bence.
Zoro'nun çapı yetmez demiyorum Farklı dövüş tarzlarına sahipler. KingleZoro şu an rahat Jack ayarı vardır.Ashura ortaya çıkarsa işler karışır diyim sana.Queen'in o Judge muhabbeti yapması direk dövüşe referans bence.
Who banko yk3 seviyesi zaten. Daha aşağısı olsa Jinbei'yi kesmezdi.
Buz devri izlemeyen ölsün.
Jack net daha güçlü. Hiç buz devri de mi izlemedin?
Jack net daha güçlü. Hiç buz devri de mi izlemedin?
Ben aylardır söylüyorum.King ve Queen,Zoro ve Sanji için çizilmiş.Çok bariz bence.King ve Queen ilk gözüktüğü zaman Zoro ve Sanji'nin rakibi dedi millet. Zoro ve Sanji gibi kavga ediyorlar diye de geçiyordu sanırım spoilerde.
"Daha" dediğin adam birkaç bölüm önce Luffy'i patlatıyor, aralarında Luffy ve ensüpernova Kidd'in de bulunduğu dört novayı kovalıyordu...Zoro tek başına King'i alamaz büyük ihtimal. Apoo'yu alamıyor daha.
Kaido işi karıştırıyor hep.Ben aylardır söylüyorum.King ve Queen,Zoro ve Sanji için çizilmiş.Çok bariz bence.
Kaido Law,Marco,Kid,Luffy'de.Zoro'u yıllardır saklarken ilk başta 1v1 çizdirir gram aklı varsa Oda efendinin.Bu arada Marco'nun ateşinin özel olduğuna vurgu yapıldı.King'in olayı ateş ise net ctliyor Marco.Çünkü prometheusu yaktı herif.Kaido işi karıştırıyor hep.