Dostum zaten 1v1 olsa bu ikili savaşı erteler.@Tiksav Lee
Seri sonu bir Mihawk+Zoro vs Shiryuu görür müyüz?
Dostum zaten 1v1 olsa bu ikili savaşı erteler.@Tiksav Lee
Seri sonu bir Mihawk+Zoro vs Shiryuu görür müyüz?
Gözlem kullanmıyorlar çünküVarsayım.Kadın gözyaşlarını hissetmeden daha gelişmiş olduğu kesin ama.Sanji'nin kadınlara ayrı bir ilgisi var.Zoro da sake hissediyor Sanji hissedemiyor yani.
Valla muazzam olmuş ellerine sağlık.Dur Hasan modunu açayım.
Zoro yatıyor orada bir kere adam uykusunda mı o mesafeden fark etsin halla halla
Nasıl bir ışık gördün mü ?
Yav adamlar duymamış Sanji yukarıya çıkmaya odaklanıyor zaten , bu manga çevirisini okudum mu adam kadınları 2. plana atmış yukarı çıkmam gerekiyor diyor o kadar Black MArianın yavşamasına rağmen.Bana Black Maria gibi bir hatun öyle diyecek Sanji'nin yüzde 1'i sapık değilimdir ama direkt kravatımı çözmeye başlarım.Sanji yukarıya çıkarken bir ses duydu diğerleri duyamadı.Kız erkek farkediyor mu? Bir ses duydu ya , adam yolda yürürken bir ses duydu.Sonradan o sesin tacize uğrayan kadından geldiğini anladı.Güzel kardeşim adamlar oldukları yerde oturuyorlar Luffy öyle diyince kabak gibi bakıyorlar. O da sen şimdi bahsettin de harbiden böyle bir şey var gibi tepki vermişler. Jinbei Luffy ise çok ayrı yerdeler adamlar başka bir şeye odaklılar Sanji ne saçmalıyor diye düşünmüyorlar bile. Hala Sanji övüyonuz yahu.
Yahu okudum çeviriyi bura Cennet Cennet diyor. Sanji'yi abazanlığından övmeyin yahu. Bir ses duydu değil kadınlar ile alakalı bir şeyler duydu. Kadınlara ilgisi var. Onlara gözü açık sürekli. Aynı Dressrosa'da da oldu.Valla muazzam olmuş ellerine sağlık.
Yav adamlar duymamış Sanji yukarıya çıkmaya odaklanıyor zaten , bu manga çevirisini okudum mu adam kadınları 2. plana atmış yukarı çıkmam gerekiyor diyor o kadar Black MArianın yavşamasına rağmen.Bana Black Maria gibi bir hatun öyle diyecek Sanji'nin yüzde 1'i sapık değilimdir ama direkt kravatımı çözmeye başlarım.Sanji yukarıya çıkarken bir ses duydu diğerleri duyamadı.Kız erkek farkediyor mu? Bir ses duydu ya , adam yolda yürürken bir ses duydu.Sonradan o sesin tacize uğrayan kadından geldiğini anladı.
Gözlem kullanmıyorlar çünkü
Ya ucu Katakuriye dokunuyor diye böyle yorum yapmıyorsan kendimi 1 hafta uzaklaştırırım forumdan.Sanji benden sağlam demiyor.Ki gözlem dediğinin pek çok türü var.Luffy de en gelişmiş tip olan geleceği görme varken yavaş.
Bundan bahsettim de hatırlayan yoktu iyi attın.
Bu panelden farkı yok bence oranın.Luffy de güçlü kişileri hissedebiliyor ekstrası oburluğu bu panel için.Sanji içinde kadınların ayrı ilgi alanına girmesi işte.