Üye silindi 5781
Bak ne güzel cevap vermişler
Sanji'nin ve Zoro'nun radarlar yetersiz kalmış.
Çeviriyi de gordugunu umuyorum.
Bak ne güzel cevap vermişler
Değilmiş işte.Sanji benden sağlammış diyor ağzıyla. Alansal gözlem haki yetersiz birde ona eğitim gelir.Luffy'nin gözlemi net bir şekilde Sanji'den iyi.
İyide luffy ve jinbei kadın avcısımı.Jinbei kaidoya odaklanmadı ki? Whos Who'ya karsisina almis su an.Ayrıyetten Sanji'nin gitmem lazım dediğine bakarsak ve önceki bolumlere de bakarsak kendisinin de üst kata çıkmak istedigini anlayabiliriz.Fotoda Luffy var , Banner da Luffy var.Yorumum bu kadar.
Dur Hasan modunu açayım.Bak ne güzel cevap vermişler
Güzel kardeşim adamlar oldukları yerde oturuyorlar Luffy öyle diyince kabak gibi bakıyorlar. O da sen şimdi bahsettin de harbiden böyle bir şey var gibi tepki vermişler. Jinbei Luffy ise çok ayrı yerdeler adamlar başka bir şeye odaklılar Sanji ne saçmalıyor diye düşünmüyorlar bile. Hala Sanji övüyonuz yahu.Bak ne güzel cevap vermişler
Bunun gözlemle alakası yok ki o zaman momonosuke büyük lufy adam net zou nun sesini duyuyor ve Emir veriyordu
Sanji benden sağlam demiyor.Ki gözlem dediğinin pek çok türü var.Luffy de en gelişmiş tip olan geleceği görme varken yavaş.Değilmiş işte.Sanji benden sağlammış diyor ağzıyla. Alansal gözlem haki yetersiz birde ona eğitim gelir.
İyi o zaman Sanji'nin kadınları duymasının da gözlem ile alakası yok.Bunun gözlemle alakası yok ki o zaman momonosuke büyük lufy adam net zou nun sesini duyuyor ve Emir veriyordu
En gelişmiş gelecek görme diye geçti mi, varsayım mı?Sanji benden sağlam demiyor.Ki gözlem dediğinin pek çok türü var.Luffy de en gelişmiş tip olan geleceği görme varken yavaş.
Varsayım.Kadın gözyaşlarını hissetmeden daha gelişmiş olduğu kesin ama.Sanji'nin kadınlara ayrı bir ilgisi var.Zoro da sake hissediyor Sanji hissedemiyor yani.En gelişmiş gelecek görme diye geçti mi, varsayım mı?