BM kimseye kalmaz Kid de Kaido'ya girer. Marco'dan daha büyük bir önceliği yok bu dövüşte mantıken onu diyorum ben.Big mom Kid'e kalıyor yani.Güzel.Gerçi ona uygun çarmıh için Wano ormanlarını yok etmek lazım.
BM kimseye kalmaz Kid de Kaido'ya girer. Marco'dan daha büyük bir önceliği yok bu dövüşte mantıken onu diyorum ben.Big mom Kid'e kalıyor yani.Güzel.Gerçi ona uygun çarmıh için Wano ormanlarını yok etmek lazım.
Farklı tip k.haki çeşitleri var. Luffy geleceği görmede iyiyken Sanji radar gibi etrafı taramada iyidir.
Bu seride böyle bi şey yapacak tek karakter Ace yaOnigaşima girişindeki heykele yumruk atmak mı...... Bir türlü atamıyorum zihnimde......
''Onigaşima girişindeki fıskiyeyi kim kırdı ulan111!!!!1'' Kaido
Reis fiskiyeye bir koymuş arka bahçeye kadar uçmuş fiskiye xDOnigaşima girişindeki heykele yumruk atmak mı...... Bir türlü atamıyorum zihnimde......
''Onigaşima girişindeki fıskiyeyi kim kırdı ulan111!!!!1'' Kaido
Jinbei kaidoya odaklanmadı ki? Whos Who'ya karsisina almis su an.Ayrıyetten Sanji'nin gitmem lazım dediğine bakarsak ve önceki bolumlere de bakarsak kendisinin de üst kata çıkmak istedigini anlayabiliriz.Fotoda Luffy var , Banner da Luffy var.Yorumum bu kadar.Bu gözlem mevzusu ciddi ciddi kaç sayfa tartışılmış
Sanjinin kadınlara fazla ilgisi olduğundan dolayı kadın sesi duyuyor ve gidiyor, luffy ve jinbeinin sanji gibi kadın avcısı olmadığından sallamıyorlar direk kaidoya odaklanmışlar, oda bey luffy uzerinden bi gonderme yaptı o kadar.
Bunu anlamayan var forumda uzuluyorum gordukce
Belki sonradan geliştirmiştir :/
Sanji'nin ve Zoro'nun radarlar yetersiz kalmış.
Bu seride böyle bi şey yapacak tek karakter Ace ya
Düşündükçe neden diyorum nedenakjsdhfnasşldkReis fiskiyeye bir koymuş arka bahçeye kadar uçmuş fiskiye xD