Çok fazla çift sayfa çizim yapmış.Ben mi yanlış saydım yoksa bölüm 11 sayfadan mı oluşuyor ?
Çok fazla çift sayfa çizim yapmış.Ben mi yanlış saydım yoksa bölüm 11 sayfadan mı oluşuyor ?
Bence brook ve robinin cıkması sacma olmaz numberslar gelirse onunla vs atabilirler yukarda.O ortaya söylemiş ama hepsi çatıya ulaşamaz zaten. Özel olarak Zoro'ya söylemesi saçma olurdu.
Luffy’nin içi temiz orada. Sanji gözlem değil abazalıktan gördün.Sanji seri sonu en yüksek gözleme sahip olacak, bu onaylanmıştır artık.
Çatıyı savaş alanına çevirir mi, bilmiyorum. Ben sadece Kaido dövüşünün orada olmasını tercih ederim.Bence brook ve robinin cıkması sacma olmaz numberslar gelirse onunla vs atabilirler yukarda.
Maco vs king
Sanji vs queen
Drake vs black maria
Adam Oden'in haşin slashinin acısını daha az hissedebilmek için kendini alkole vermiş. Kimin daha fena vurduğu ortada...Gürz'ü kafaya nasıl vurdu ama. Oden'in fizik kurallarına aykırı kafasını düzeltti.
Kapak resminde görürüz.İnsan 1000 sayı olunca bi Im-sama gösterir. Ne bileyim perde kapatır. En olmadı Yamato’yu tamamen değil ama daha az kıyafetli çizer. Yazık yani.
Kapak resminde güzel olmuyor hikayesiz anlamsız.Kapak resminde görürüz.