Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence burada Sanji'nin k.hakisine kötü diyen yok. Sadece Luffy'den üstün olmadığını söyleyenler var. İkisini ayırmak lazım.
Sanji'nin k.hakisi için de, Katakuri sahnesi yeterli. Bu salak kadın sesi muhabbetlerine gerek yok.

Luffy'nin sözünden de; eğer orada güçlü bir düşman olsaydı, bunu Luffy'nin de sezebileceğini ama kadınları sezemediğini anlıyoruz. Yani Sanji, Luffyler'in fark etmediği bir şeyi fark etmiş. Bu doğru.
 

Üye silindi 1004

Ulan Ace kardeşime ölmeyeceğim dedin. Luffy'nin gözleri önünde öldün. Uğruna Newgate öldü koskoca Beyazsakal tayfası dağıldı. Wanoda küçük bir kıza söz verdin, tutamadın... bir kızı kendine aşık ettin kavuşamadan diyarlardan göçüp gittin.
Ahh Ace.. ah
Yazarın aklına sonradan fikir gelince böyle oluyor. Ace’in suçu değil. Kitapta yoktun sen geyiği burada da geçerli. Ace aslında burada yoktu Oda’nın sonradan aklına geldi. Oden’in varlığı gibi 700. sayıdan sonra “durun aklıma cool gözükecek bir saçmalık geldi” demesinden fazlası değil.
 
Senle tartışılmaz.Konuyu nerden nereye çekiyorsun.
Birincisi, Luffy'nin neleri sezdiğini bilmiyoruz. Kadınları sezdiğini söylemiyorum. Sanji'yi sezmiş olabilir olmayadabilir. İkincisi, Jinbei Sanji'nin gidişi için bir tahmin de bulunuyor ve Luffy dediğin gibiyse yani harbiden de güçlü birini sezdiği için gittiyse o zaman görüş hakim yeterince iyi değil demektir diyor. Buradan çıkardığınız sonuç Sanji'nin görüş hakisi daha iyi oluyor.:D Neyini tartışayım.:(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 93)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık