Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

İşte ben de sana diyorum ki Luffy'nin ne hissedip hissetmediğin de bilmiyoruz.:D Olay sadece Jinbei'nin tahminine Luffy'nin , durum öyleyse cevabı ne olurdu şeklinde ilerledi. Luffy dediğin gibiyse gözlem hakim yeterince iyi değil demek demekle, Sanji'nin başka bir sebeple gitmiş olduğunu da sezdiğini anlatmak istemiş de olabilir. Kendisinin öyle güçlü biri sezmediğini anlatmak istemiş de olabilir. Her ikisini anlatmak istemiş de olabilir. Çok çabuk galeyana geliyonuz yahu.:(
Biliyoruz dostum biliyoruz.
Bak burada Sanji'ye yanıt veren oluyor mu.
Hissetmiş olsalardı cevaplarlardı ve bu bölüm de çıkarım yapmazlardı.
 
Cut to Onigashima's storeroom. Yamato and Momonosuke are hiding near huge dragon statue. The dragon's face is deformed as if it has been punched by something really hot. Momonosuke asks what is this.

Yamato explains that this statue uses to be placed at the entrance of the island, but "her friend" destroyed it, so it was thrown away in here.

Momonosuke: "Your friend?"

Yamato: "Yes. A guy who came here to kill my father many years ago."

In the bakground, we see flame and Ace's silhouette...
Oden flashbackinden beri ilk kez kaliteli bir şeyler okuduk mangada. 1000. sayıda Portgas D. Ace efsanesinden kesitler sunarsa serinin prestijini bir nebze de olsa kurtarabilir.

 
Anladığım kadarıyla Sanji hissetti ben hissedemedim diye hayıflanıyo Luffyi. Tabii bunu Jinbenin sözleri yüzünden söylüyo.
Odanın Marcoyu sadece oyuncak olarak kullanmasını istemiyorum. Bu herif geldiyse bize düzgünce gücünü göstermeli. Adamı 2. kez büyük bir savaşa sokuyor sadece Chopperın yardımcısı yaparsa ağır söverim.
 
Ulan Ace kardeşime ölmeyeceğim dedin. Luffy'nin gözleri önünde öldün. Uğruna Newgate öldü koskoca Beyazsakal tayfası dağıldı. Wanoda küçük bir kıza söz verdin, tutamadın... bir kızı kendine aşık ettin kavuşamadan diyarlardan göçüp gittin.
Ahh Ace.. ah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 57)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık