Brook'un, Zoro'ya sen mi yaptın demesi gibi olay.Luffy’nin içi temiz orada. Sanji gözlem değil abazalıktan gördün.
Brook'un, Zoro'ya sen mi yaptın demesi gibi olay.Luffy’nin içi temiz orada. Sanji gözlem değil abazalıktan gördün.
Olayı fanlılığından ötürü anlayamamışsın bile.Ben sadece Luffynin hissedemedigi bir seyi sanjinin hissettigini soyledim ve Luffynin gelecegi gorebildigine gore Sanji'nin de cok guclu gozlem hakisine sahip oldugunu belirttim.Ki luffy de hissedememis ki cevap da vermiyor.Jinbei varsayim suruyor Luffynin bu konu hakkinda fikri dahi yok.CUNKU LUFFY HISSEDEMEMIS.Hissetseydi Sanji suraya gitti derdi degil mi?Birincisi, Luffy'nin neleri sezdiğini bilmiyoruz. Kadınları sezdiğini söylemiyorum. Sanji'yi sezmiş olabilir olmayadabilir. İkincisi, Jinbei Sanji'nin gidişi için bir tahmin de bulunuyor ve Luffy dediğin gibiyse yani harbiden de güçlü birini sezdiği için gittiyse o zaman görüş hakim yeterince iyi değil demektir diyor. Buradan çıkardığınız sonuç Sanji'nin görüş hakisi daha iyi oluyor. Neyini tartışayım.
Maria Robine kalır ya. Eniess lobby hesabı. Ya da Viola gibi Sanji-kuğğğn diye gezerDrake vs black maria
Dostum katakuri çatır çutur gözlem hakisi sıçıyordu yapma bunuTeknik ve gücü insanlar bir birine karıştırıyor luffy'nin geleceği görmesi onda muazzem k. Haki olduğu icin değil buna yatkın olduğu icin ve nasıl yapıldığnı cözduğü icin yapabilio. Sırf geleceği görüyo diye insanlar muazzam haki var sanıyor luffy de sanji'nin k. Hakis luffy den fazla olabilir ama geleceği görmeye yatkın olmadığı ve nasıl yapdığnı bilmediği icin yapamıyo.
Yaa tamam da bm veya kaido'nun hakisi daha fazladır kata dan ama onlar da göremiyo gelecegı buna yatkın degiller isteseler de kullanmaıyo olabilirler teknik'le alakalı bana göre ve buna yatkın olup olamamanla ilgili.Dostum katakuri çatır çutur gözlem hakisi sıçıyordu yapma bunu
o bayağı güzeldi ben başlamadan önce o sahneleri görmemiştimBen Luffy'nin Sanji ve Nami'yi o uçurumdan taşırkenki sahnelerini gördükten sonra dedim tamam bu karakter başka.
Evet çok değişik olmaya başladı. Çatıda tayfa vs tayfa gibi bir savaş mı çizmeyi düşünüyor acaba ?Çatıyı savaş alanına çevirir mi, bilmiyorum. Ben sadece Kaido dövüşünün orada olmasını tercih ederim.