Wbnin öğretme biçimi farklı.Adam tek atarak öğretiyorEvet direkt WB'den alıyor, "KİTABI ÇIKSIN GÖRÜCEZ"cilerin kitap çıkınca anında kaybolmaları vol 123123
Wbnin öğretme biçimi farklı.Adam tek atarak öğretiyorEvet direkt WB'den alıyor, "KİTABI ÇIKSIN GÖRÜCEZ"cilerin kitap çıkınca anında kaybolmaları vol 123123
Rayleigh'in kendi söylüyor haki en iyi ölüm kalım anlarında gelişir diye, Ace 1293823 kere ölüm kalım anında kalıp anca bu seviyeye gelmiş, kimse boş yapmasınWbnin öğretme biçimi farklı.Adam tek atarak öğretiyor
Teach'den aşağı olmasa yenilmezdi.Kim tayfada kaptanından eğitim alıyormuş ya saçmalamayın. Wbye katılmakla Rayden eğitim almayı bir tutmayın Allah aşkına Ace'in potansiyeli ne Luffyden aşağı ne de Teachden
Ace'in yapacağı maksimum icraat Luffy'e denk olmak olur güzel kardeşim. BB'de de bir bok yok hile hurdayla çıkacak işte bir seviyeye Luffy ve Ace'le kıyaslamak gereksiz.Kim tayfada kaptanından eğitim alıyormuş ya saçmalamayın. Wbye katılmakla Rayden eğitim almayı bir tutmayın Allah aşkına Ace'in potansiyeli ne Luffyden aşağı ne de Teachden
Birisi sıfır haliyle imparator karşısına çıkıp tek yer, diğeri Jinbe ile 5 gün dövüştükten sonra bile imparator saldırısına dayanır...Kim tayfada kaptanından eğitim alıyormuş ya saçmalamayın. Wbye katılmakla Rayden eğitim almayı bir tutmayın Allah aşkına Ace'in potansiyeli ne Luffyden aşağı ne de Teachden
Artık bildiğimiz karakterleri de siluet olarak çiziyor.Ace'i sallayan yok, hala silüet milüet diyor. Ne kadar heyecanlandım. ?
Kaidonun Wanoya gittiğini de mi bilmiyolardı? Tüm dünya biliyo WBnin bilmeme ihtimali mi var?Ama onlar bilmiyordu ve zaten Oden kendi yolunu çizmişti okey???
Ben beklemiyorum... mantıklı açıklama istiyorumTam geri dönücem diyip çoluklu çocuklu karısını ortada bırakan erkek dramı. Ace den de böylesi beklenirdi zaten.