Herkes Korsan Kralı sağ kolundan eğitim almıyor ne yaparsın.Ace öldüğünde 20 yaşındaydı, Luffy şu an 19 yaşında. 2 tane Ace gelse Luffy üstü üstüne koyup dayak manyağı eder şu anda. Madem o kadar potansiyelli küçük kardeşinden daha güçlü olaymış
Herkes Korsan Kralı sağ kolundan eğitim almıyor ne yaparsın.Ace öldüğünde 20 yaşındaydı, Luffy şu an 19 yaşında. 2 tane Ace gelse Luffy üstü üstüne koyup dayak manyağı eder şu anda. Madem o kadar potansiyelli küçük kardeşinden daha güçlü olaymış
Göklerden gelen bir karar vardır.Roger raftelde bunu farkedip kaderine gülmüştü ama D aptallağı malum.Babası peygamber mührü taşısın diye yapmadı mı?
Yılın sayısı net.- And at the end of the chapter Ace's silhouette comes out
Beyazsakal'ın kucağında sake içeceğine eğit beni deseymiş...Herkes Korsan Kralı sağ kolundan eğitim almıyor ne yaparsın.
Ama Wb'nin tayfasına giriyor.Herkes Korsan Kralı sağ kolundan eğitim almıyor ne yaparsın.
Olamaz ama başka mantıklı açıklama da yok. Ace, Yamato bebeğimle konuşup her haltı öğrenip defolup gitmiş gibi oluyo böyle.Öyle bir şey olamaz. Burada ya Ace umursamaz ergen bir kum torbası ya da wb su katılmamış..
Evet direkt WB'den alıyor, "KİTABI ÇIKSIN GÖRÜCEZ"cilerin kitap çıkınca anında kaybolmaları vol 123123Herkes Korsan Kralı sağ kolundan eğitim almıyor ne yaparsın.
Ama onlar bilmiyordu ve zaten Oden kendi yolunu çizmişti okey???WB bu kadar süre "kardeşim" dediği adamı merak etmediği için gavat zaten.
Alpa gitmiş olsa da durmaz kiWb'ye anlatmış ve Wb Wano'ya gitmemiş olsa Alpamis'i kim durduracak değil mi?
Ace'te hiçbir zaman kral olma güdüsü yoktu. O güdü ile doğmamış isen kral olamazsın. Bkz: wbAdam Wblere katılmadan önce Jimbei'yi yeniyor. Berabere kalmıyor yeniyor. Çekemeyenler ağlamasın. Sonra çözülür çözülmez Aokijiyi bloke ediyor. Potansiyeli tartışılmaz. Luffy sanki çapının yetmediği adamlara kafa atmadı Ace geri dönmüş falan geçin o işi.. Luffyde Ace kadar Aptal. Hatta daha da aptal. Teachde insanların abarttığı kadar zeki bir karakter değil. Shiryu olmasa Magellan ile kariyerini kapatıyordu. Wb ölecekti Ace Beyazsakal tayfasıyla yükselip 5. İmparator olacaktı bu iş bu kadar basit.
Tam geri dönücem diyip çoluklu çocuklu karısını ortada bırakan erkek dramı. Ace den de böylesi beklenirdi zaten.Olamaz ama başka mantıklı açıklama da yok. Ace, Yamato bebeğimle konuşup her haltı öğrenip defolup gitmiş gibi oluyo böyle.