Denk değiller zaten ama illaki hasar alırdı. Killer da boş çar değil.Ben hala daha killerın 2vs1 olmasaydı Zoroya hasar veremeyeceğini düşünüyorum.Dengi değil reisin.
Denk değiller zaten ama illaki hasar alırdı. Killer da boş çar değil.Ben hala daha killerın 2vs1 olmasaydı Zoroya hasar veremeyeceğini düşünüyorum.Dengi değil reisin.
Bence de üç kılıç teknikleri en güçlüleri zaten.Zoro kendisi tek kılıç stillerinde çok iyi olmadığını söylüyor.
Onları da bitiremiyor. Huff huff.Zoro'nun bitiriciligi anca eziklere söküyor. Apoo pehlivan gibi kalktı maraton koşusu yapıyordu.
Apoo'yu da unutmuşsun. Anlık K.O atmada herkese eğitim verir.Ahh, onu unutmuşum. Doğru. Onu hatırlamak istemiyorum. O direkt defteri kapatıyor.
Onunkini ciddiye alamıyorum nedense. Killer da var mesela düşününce. Çok varmış aslında.Apoo'yu da unutmuşsun. Anlık K.O atmada herkese eğitim verir.
Ben de aynısını Zoro ve Apoo için düşünüyorum. Ama bu sonucu değiştirmiyor.Ben hala daha killerın 2vs1 olmasaydı Zoroya hasar veremeyeceğini düşünüyorum.Dengi değil reisin.
Bilmiyorum olabilir sadece benim düşüncem böyle zatenDenk değiller zaten ama illaki hasar alırdı. Killer da boş çar değil.
Apoo iyileşmedi sanırım, orayı yanlış yorumladım gibi. Üzerinde ateş oluyor etkilenenler.Apoo iyileşti mi de kalktı? Yoksa kalktı mı?
Ooha bu haterlikte ulaşılamaz bir seviyeSanji eskiden kadın ayırt ederdi sanki :T Zevkleri körelmiş