Değil, normal şeytan meyvesi. Sadece tipi smile'ı andırıyor.black maria nın meyvesi smile mı çözemedim ben
Değil, normal şeytan meyvesi. Sadece tipi smile'ı andırıyor.black maria nın meyvesi smile mı çözemedim ben
Shishi Sonson en güçlü saldırılarından biri diyor çoğu Zoro fanı.Tir tir titrerken madalya için yarışmış ha vay be.Zoro senle uğraşmam dedi sıradan bir saldırı yaptı ilacı aldı yeter ona.Nasıl ki her g2 vuruşu aynı güçte değil bu da öyle.Enerjisini Kaido’ya saklıyor Zoro.
E öyle zaten. Kaç kişinin bir novayı bu hale soktuğunu gördün bugüne kadar? Biri Kizaru, biri de Zoro işte.Shishi Sonson en güçlü saldırılarından biri diyor çoğu Zoro fanı.
@Roronoa Zoro
Sağlam saldırı yedi olsun o kadar.
Kaido'yu adamdan saymıyoruz galiba.E öyle zaten. Kaç kişinin bir novayı bu hale soktuğunu gördün bugüne kadar? Biri Kizaru, biri de Zoro işte.
Ahh, onu unutmuşum. Doğru. Onu hatırlamak istemiyorum. O direkt defteri kapatıyor.Kaido'yu adamdan saymıyoruz galiba.
Luffy'den beter oldu. Luffy canavar gibi kalkmıştı. O da normal zaten. Luffy ile Apoo bir değil.Apoo anlık K.O oldu, kısa tek. Luffy'ninki gibi.
Aynen, Luffy tek yedikten sonra kalktığında yine normal hareket ediyordu bu çamaşır makinesi gibi titriyor.Luffy'den beter oldu. Luffy canavar gibi kalkmıştı. O da normal zaten. Luffy ile Apoo bir değil.
2 darbe yedi diyelim.Aynen, Luffy tek yedikten sonra kalktığında yine normal hareket ediyordu bu çamaşır makinesi gibi titriyor.
Luffy canavar gibi kalktı çünkü arkasında kapı gibi Zoro’cuğu var kenks. Hemen kucakladı. Gerçi Luffy tam bayılmamıştı orada. Gözlerini dikmiş Apoo’ya bakıyordukskskskkskLuffy'den beter oldu. Luffy canavar gibi kalkmıştı. O da normal zaten. Luffy ile Apoo bir değil.
Apoo savunma yapabildiği halde böyle oldu bir de.