Her zaman.Daha önce de bu tarz bir kaç yorumunu gördüm de ciddimisin değilmisin anlayamadım dostum. Sorayım bari ciddi misin?
Çok üzücü.Foruma zaten sadece bunun için giriyor gibi.
Her zaman.Daha önce de bu tarz bir kaç yorumunu gördüm de ciddimisin değilmisin anlayamadım dostum. Sorayım bari ciddi misin?
Çok üzücü.Foruma zaten sadece bunun için giriyor gibi.
Bir 5-10 kişiden sonra olur.Bu adam eninde sonunda bu serinin en güçlü karakteri olacak. Zoro kami-sama.?
Vay arkadaşZoro en güçlüyü keseceğim diyor.Ve dediğini yapacak.Yoksa yazar saçmalar.
Yani sonuç olarak bir Roger - Wb ilişkisine doğru gidiyor Luffy - Zoro ilişkisi.Karşısına bir Wb koymazsa onun Zoro olacağına emin olabilirsiniz.Zaten herkes Zoro niye kaptan değil diye sorup duruyor.
Şu adamın üzerine çok gitmeyin ya yorum atıp duruyor sonra avatarıyla yüzleşmek zorunda kalıyoruz xDVay arkadaş
İşine gelince sideboob.Olmaz 23 senedir aynı olayları çizmesi gerek...
Yani böyleyken böyle ne diyeyim.Adam diyor ki kaptanınızı yaracam Oden gibi.Vay arkadaş
İlk defa doğru bir şey dedin belki de 2 veya 3. dür.Şu adamın üzerine çok gitmeyin ya yorum atıp duruyor sonra avatarıyla yüzleşmek zorunda kalıyoruz xD
Aynen ben de eskilere bakınca Arishiteruyu öyle görüyorum.Sanırsam DnS de ilgiliydi teorilere.Kesin DnS'in yan çarı buGüzel teorileriyle ünlü saygıdeğer bir forum üyesi olarak hatırlıyorum ben onu karollanın düzgün yazan versiyonu çıkmasını hiç beklemezdim o yüzden soruyorum.
Avatar yakıyor abi .dVay arkadaş
KONUMUZ BUMU ŞİMDİ ALPA? Zoro Luffy'e denk çıktı moralimiz bozuk zaten yemişim avatarınıİlk defa doğru bir şey dedin belki de 2 veya 3. dür.
@Dattebayo..!
Harbi ya o nasıl bir avatar yahu.