Bu adam eninde sonunda bu serinin en güçlü karakteri olacak. Zoro kami-sama.?
Evet haklı olabilirsin ama Drake'in de bu adaylar içinde olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bunu sana demedim başta yazdığım mesaj için diyorum.Who's who da Drake'i öldürmek istiyordu zaten..Drake, who'nun sorusuna cevap veriyor. Black Maria ise sen olurdun derken Who'ya diyor. O zamanda tartışılmıştı bu.
Daha önce de bu tarz bir kaç yorumunu gördüm de ciddimisin değilmisin anlayamadım dostum. Sorayım bari ciddi misin?Bu adam eninde sonunda bu serinin en güçlü karakteri olacak. Zoro kami-sama.?
Foruma zaten sadece bunun için giriyor gibi.Daha önce de bu tarz bir kaç yorumunu gördüm de ciddimisin değilmisin anlayamadım dostum. Sorayım bari ciddi misin?
İyi güzel seri de mahvediyor böyle bakın bu sefer çok değişik çizcem ehuehu diye :d.Olmaz 23 senedir aynı olayları çizmesi gerek...
Güzel teorileriyle ünlü saygıdeğer bir forum üyesi olarak hatırlıyorum ben onu karollanın düzgün yazan versiyonu çıkmasını hiç beklemezdim o yüzden soruyorum.Foruma zaten sadece bunun için giriyor gibi.
Queen ölünce başka kim aday olacak zurnacı mı?Evet haklı olabilirsin ama Drake'in de bu adaylar içinde olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bunu sana demedim başta yazdığım mesaj için diyorum.Who's who da Drake'i öldürmek istiyordu zaten..
Zoro en güçlüyü keseceğim diyor.Ve dediğini yapacak.Yoksa yazar saçmalar.Güzel teorileriyle ünlü saygıdeğer bir forum üyesi olarak hatırlıyorum ben onu karollanın düzgün yazan versiyonu çıkmasını hiç beklemezdim o yüzden soruyorum.