Sanjiden ayar yemişti ya sanırsam ondan diyor.Bege çöpse novaların yarısını at çöpe desene.
Sanjiden ayar yemişti ya sanırsam ondan diyor.Bege çöpse novaların yarısını at çöpe desene.
Adam zaten oraya gitmeye çalışıyor. Niye korkacakmış anlamadım.Bazıları burda yazdığımı zoro king abimizden korkarda altına yapar anlamış. Anlamanız gereken zoro kaido-nun karşısına çıkacağını duyunca korkar altına yapar olacaktı.
Sanji'den ayar yiyor Queen'in yediği darbelerin 3 mislini yiyip bilincini vermiyor :d Queen bile bu adamı hemen indiremez ama çöp tabii xd.Sanjiden ayar yemişti ya sanırsam ondan diyor.
Queen de bilincini kaybetmemişti kiSanji'den ayar yiyor Queen'in yediği darbelerin 3 mislini yiyip bilincini vermiyor :d Queen bile bu adamı hemen indiremez ama çöp tabii xd.
Dostum başta yorumlarımı görmek istediğini yazmışsın ama ben oda abimizin oden-i wano halkıyla beraber kaido-yla savaştırmayınca ve üstüne saçma sapan oden-i dans ettirince seriden inanılmaz soğudum yorum yazasım hiç olmuyorMuazzam iyi yorum.Yorumlarını hep görmek isterim.Luffy bile Katakuri'den dayak yiyerek, Kaido'dan tek yiyerek Kaido'ya karşı gelme seviyesine geldi.
Zoro ne yaptı tam olarak? Monet-Pica-Killer-Apo geçiniz bunları abi.Luffy Katakuri gibi bir canavarı götünden terler akarak yendi.Savaş sonrası Luffy'nin ayağa kalkacak durumu yoktu.Bu adam şimdi elleri cebinde mi Kaido'yu kesmeye gidicek.Mangaka torpilli mantıksız olan şey bu.Belki Zoro kaptanı gibi gözü kara bir adam olduğu vurgulanıyordur.Zira Luffy de öyle tek yemişti.
Ama Zoro'nun bu mantık dışı güçlenmesi ve böyle konuşması rahatsız ediyor beni.Luffy de öyle konuşuyordu sonucu gördük.
Evet 2 atak bile olmayan darbeden sonra tatlı sayıklıyordu.Aradan zaman geçip de kendine geldi sonraQueen de bilincini kaybetmemişti ki
Zoro,Jack'e ve ya Queen'e tek atmış gibi konuşuyorsun.Sadece Apoo'yu tatile çıkardı.Muazzam iyi yorum.Yorumlarını hep görmek isterim.Luffy bile Katakuri'den dayak yiyerek, Kaido'dan tek yiyerek Kaido'ya karşı gelme seviyesine geldi.
Zoro ne yaptı tam olarak? Monet-Pica-Killer-Apo geçiniz bunları abi.Luffy Katakuri gibi bir canavarı götünden terler akarak yendi.Savaş sonrası Luffy'nin ayağa kalkacak durumu yoktu.Bu adam şimdi elleri cebinde mi Kaido'yu kesmeye gidicek.Mangaka torpilli mantıksız olan şey bu.Belki Zoro kaptanı gibi gözü kara bir adam olduğu vurgulanıyordur.Zira Luffy de öyle tek yemişti.
Ama Zoro'nun bu mantık dışı güçlenmesi ve böyle konuşması rahatsız ediyor beni.Luffy de öyle konuşuyordu sonucu gördük.
Drake gibi bir adam kumandan olmak için kumandanlarla duello edecekti.Zoro,Jack'e ve ya Queen'e tek atmış gibi konuşuyorsun.Sadece Apoo'yu tatile çıkardı.
Sen şey mi zannediyorsun ?
Zoro:S.a Queen ben geldim al sana tek ve ya merhaba Kaido ben geldim al sana bir kesik mi diyecek ?
Zoro'nun dayak yiyeceği zor duruma düşeceği kan revan kalacağı durumlar olacak ki.