Wizard benim yan hesap bilmiyor musunSen mi çektin ağına Wizard’ı yoksa Dof düşünce mi böyle oldu..
Wizard benim yan hesap bilmiyor musunSen mi çektin ağına Wizard’ı yoksa Dof düşünce mi böyle oldu..
Zoro'yu fazla küçümsediler.Onu görüyoruz işte bu bölümlerde.Denjiro saplamıştı kılıcı Kaido'ya.Daha Enma yokken bu adama denk diyorlardı.Op'u en iplemeyen fan kitlesi hardcore Zoroculardır o yüzden MW hep bu adamlara yakındı zaten. OP'u iplemedikçe MW'ye yakşalırsın MW'ye yaklaşırsan o da sana yaklaşır öyle bir olay var iyi takip et.
Biri zurna’dan tek yiyor. Diğeri zurnaya tek atıyor. Tartışılacak bişey yok o konuda.Sayfa 200’ü geçince muhabbet Luffy vs Zoro’ya dönüyor büyülü bir şekilde.
Bırak garibanlar yazsın çizsin.KONUMUZ BUMU ŞİMDİ ALPA? Zoro Luffy'e denk çıktı moralimiz bozuk zaten yemişim avatarını
Zoro'yu Luffy ile aynı kefeye koymak hem karakterin elde edeceği başarılardan tatmin olmayı engeller hem de karakterin küçümsenmesi için zemin hazırlar. Yoksa Zoro'nun ne olduğu belli uçacak kaçacak seviyede olmasa da kesinlikle küçümsenecek bir adam da değil. Kaido'nun eski yarasını yeniden açacağı da yüzde binlik ihtimaldir yani ona itiraz eden yokturZoro'yu fazla küçümsediler.Onu görüyoruz işte bu bölümlerde.Denjiro saplamıştı kılıcı Kaido'ya.Daha Enma yokken bu adama denk diyorlardı.
Yazar Luffy ile Zoro arasına uçurum koymuyor.Daha dressrosada Law ile denkti yazarın kafasında.Şimdi Enma power up ile kimbilir ne oldu.Luffy 2 milyar edecek seviye olmuşken Zoro'yu çok geride bırakmayacağı bariz.
Apoo dayak arsızı, ona bir şey olmaz.Apoo'ya bir şey olursa çok üzülürüm. Kizaru reis gelip yine süpernova tokatlayacak diye düşlüyordum.