Queen+King vs Zoro olsa sonuç ne olur ?
Zoro'nun hali böyle olurdu galiba.Queen+King vs Zoro olsa sonuç ne olur ?
Şiş Zoro olur.Queen+King vs Zoro olsa sonuç ne olur ?
Dinozorların nesli bir kez daha tükenir...Queen+King vs Zoro olsa sonuç ne olur ?
Aynen reyiz, suanki zoro katakuriyi falan da yener dimi, ekmek arasi doff falan yapar. Acaba wano sonu 1000 bolum sonra karsilastigi ilk saglam rakibi indirmek icin nasil sacma power up alacak yosun kafa.Arc son yüceltmeyi görürsün sen
Vista Yk3 seviyesi biri. Şu an Zoro'nun karşısına Yk3'lerin tillahını getirsen yenemez Zoro'yu.
Queen oyun oynayıp durayım da gelsin beni yensinler kıvamında bir düşman.Karşı taraftan sayısız adam indirebilecekken Oda böyle hareketler yaptırıyor işte.Yenilişi çok feci olacak acıyorum şimdiden.King ona nazaran kolay yenilmeyecek bir anlayışa sahip olduğunu gösteriyor.Herşey güç değil ve King bence rakibin gücünü daha iyi tartıyor şu an birçoğunu teke tekte hatta bazılarını 2 vs 1 ezebileceğinin farkında.Dağılmalarını bekliyor olabilir.peki mw reyiz queen tepede bekleyip duracak mı :S panzehir ele geçti başka silahı yok mudur? kendisi inmeyecek mi savaş alanına şöyle bigmomın kafaya indiği gibi
Bu gidişle Queen tek başına bir fightta bulunmayacak gibi. Karakter, o kadar troll ki, şu an gözümde Chopper ve Brook ile vs atıp yenilecek biri gibi geliyor.Queen oyun oynayıp durayım da gelsin beni yensinler kıvamında bir düşman.Karşı taraftan sayısız adam indirebilecekken Oda böyle hareketler yaptırıyor işte.Yenilişi çok feci olacak acıyorum şimdiden.King ona nazaran kolay yenilmeyecek bir anlayışa sahip olduğunu gösteriyor.Herşey güç değil ve King bence rakibin gücünü daha iyi tartıyor şu an birçoğunu teke tekte hatta bazılarını 2 vs 1 ezebileceğinin farkında.Dağılmalarını bekliyor olabilir.
Ne demişler Assolistler en son sahneye çıkar.Gözüm üzerinizde. Nette sıkıntı var, giremiyorum çok. Tayfadan bir beklentim yok zaten ama Law'da ateş ederim. ?
Bir şeyi de düzgün anla be adam! Ne kalas bir şeysin sen...Sen ne anlarsın ezik. Zoro adamdır, seri sonunda amiral üstü olacak orası kesin ama bu arc sonu için emin değilim.
Buna katılıyorum ve şunu buraya bırakıyorum... içinde Law için ufak bir mesaj var... ?Ne demişler Assolistler en son sahneye çıkar.