Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 997 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gidişle 1000. bölümde Luffy değil de Zoro dikilecek Kaido'nun karşısına. Zoro Marco'dan yardım isterse beni çatıya çıkar diye 1000. bölüme gelmiş oluruz zaten. Luffy Mirkelam modunda takılmaya devam ediyor. Zoro manzarayı görünce Enma ile 1 kesik atar Kaido'ya ve 1000. bölüm böylece bitmiş olur. Sonraki bölümlerde de Kaido dövmeye başlar ve sonra bizim oğlan Luffy-sama gelir ve Kaido'yu tokatlar.
 
Zoro'nun bu bölüm yaptığı ile diğer novalardan üstün olduğunu söylüyoruz zaten. Apo da 2v1 mi atacaksınız benle bu haksızlık dediğinde Zoro ben senle vs atmak istemiyorum bana panzehiri ver gideyim demesi var. Olayı vs olarak falan gördüğü yok yani adam panzehiri vermediğinden de işini bitiriyor.

Zoro sadece Apo'yu teklemedi bu bölüm başka şeyler de yaptı bunları teker teker tekrar yazmama gerek yok, övülme sebebi ciddileşince beklediğimiz gücü göstermesinden kaynaklı.
Luffyde raftelde bb'ye seninle dovusmek istemiyorum sadece one pieceyi istiyorum diyip 10 kisi saldirsin o zaman. Sacmaliga bak. Suan zoro vs vista konusu acilsa en basitinden, arguman olarak zoro 2 nova tekledi diyip gene oldugundan daha cok abartilacak. 2 novayi normal bir dovuste tekledigide yok. %80 zoro oyu cikacak. Oysaki vista suanki zoroyu yener. Su mangada nefret ettigim olay, bazi karakterlerin fanlari karakteri oldugundan daha cok yuceltip,karakteri oldugundan daha cok guclendiriyorlar. Dof, croco, zoro vs vs. O yuzden sunu ovuyoruz bunu ovuyoruz demenin anlami yok, belki sen yerli yerinde ovuyosundur da, 24 saat kilic dusunup kilic koklayan fanlar (isim vermek istemiyorum onlarla polemigede girilmez) suan zoroyu yc1 seviyesine cikardilar bile. Biz onlarla mucadele ediyoruz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık