Silinmiş Üye
Ben öyle bir jargon kullanmıyorum ?Karısı da yapar mı?
Ben öyle bir jargon kullanmıyorum ?Karısı da yapar mı?
Bence yapar.Karısı da yapar mı?
queen vasıfsızı olur da zoroya yaklaşabilirse tek yer zaten, o kadar muhabbetin uzayacağını sanmıyorum. baksana uzaktan silahını bile eline veriyor reyizZoro, bu bölüm Queen'i durdurup daha sonra beni öldüreceksin yapma karnımı delme falan deseydi
500 sayfa gömmüştün adamı xD
Sen ne anlarsın ezik. Zoro adamdır, seri sonunda amiral üstü olacak orası kesin ama bu arc sonu için emin değilim.Zoro sonu Wano Amiral dedik inanmadınız bak ne oldu şimdi!
Tşk... JsjsjsjsjjsjsAllah razı olsun reis çok mütevazisi nasdfhsdfh
Luffyde raftelde bb'ye seninle dovusmek istemiyorum sadece one pieceyi istiyorum diyip 10 kisi saldirsin o zaman. Sacmaliga bak. Suan zoro vs vista konusu acilsa en basitinden, arguman olarak zoro 2 nova tekledi diyip gene oldugundan daha cok abartilacak. 2 novayi normal bir dovuste tekledigide yok. %80 zoro oyu cikacak. Oysaki vista suanki zoroyu yener. Su mangada nefret ettigim olay, bazi karakterlerin fanlari karakteri oldugundan daha cok yuceltip,karakteri oldugundan daha cok guclendiriyorlar. Dof, croco, zoro vs vs. O yuzden sunu ovuyoruz bunu ovuyoruz demenin anlami yok, belki sen yerli yerinde ovuyosundur da, 24 saat kilic dusunup kilic koklayan fanlar (isim vermek istemiyorum onlarla polemigede girilmez) suan zoroyu yc1 seviyesine cikardilar bile. Biz onlarla mucadele ediyoruzZoro'nun bu bölüm yaptığı ile diğer novalardan üstün olduğunu söylüyoruz zaten. Apo da 2v1 mi atacaksınız benle bu haksızlık dediğinde Zoro ben senle vs atmak istemiyorum bana panzehiri ver gideyim demesi var. Olayı vs olarak falan gördüğü yok yani adam panzehiri vermediğinden de işini bitiriyor.
Zoro sadece Apo'yu teklemedi bu bölüm başka şeyler de yaptı bunları teker teker tekrar yazmama gerek yok, övülme sebebi ciddileşince beklediğimiz gücü göstermesinden kaynaklı.