Kaptanları olmasa bi işe yaramaz zaten bunlar.Ölüm cerrahının tayfası yine yokları oynuyor ?
Kaptanları olmasa bi işe yaramaz zaten bunlar.Ölüm cerrahının tayfası yine yokları oynuyor ?
Law'da bi işe yaramıyor dostum ?Kaptanları olmasa bi işe yaramaz zaten bunlar.
Öyle deme Luffy'nin yeni dünyada rotasını bu adam çizdi. Belki Law olmasa daha kırmızı Ponegrifin ne olduğunu bile bilmiyorlardı. One Piece'i bulmaları Robin sayesinde olabilir ama ona yol gösteren Law'dırLaw'da bi işe yaramıyor dostum ?
Her 50 sayfa içinde 1 sayfa falan.Petrol aramak gibi birşey.Zor bulursun.zoro hakkında sidik yarışı dışında yorumlar hangi sayfalar arasında biri link atarsa okiyim
Gözüm üzerinizde. Nette sıkıntı var, giremiyorum çok. Tayfadan bir beklentim yok zaten ama Law'da ateş ederim. ?Ölüm cerrahının tayfası yine yokları oynuyor ?
Arc son yüceltmeyi görürsün senLuffyde raftelde bb'ye seninle dovusmek istemiyorum sadece one pieceyi istiyorum diyip 10 kisi saldirsin o zaman. Sacmaliga bak. Suan zoro vs vista konusu acilsa en basitinden, arguman olarak zoro 2 nova tekledi diyip gene oldugundan daha cok abartilacak. 2 novayi normal bir dovuste tekledigide yok. %80 zoro oyu cikacak. Oysaki vista suanki zoroyu yener. Su mangada nefret ettigim olay, bazi karakterlerin fanlari karakteri oldugundan daha cok yuceltip,karakteri oldugundan daha cok guclendiriyorlar. Dof, croco, zoro vs vs. O yuzden sunu ovuyoruz bunu ovuyoruz demenin anlami yok, belki sen yerli yerinde ovuyosundur da, 24 saat kilic dusunup kilic koklayan fanlar (isim vermek istemiyorum onlarla polemigede girilmez) suan zoroyu yc1 seviyesine cikardilar bile. Biz onlarla mucadele ediyoruz
peki mw reyiz queen tepede bekleyip duracak mı :S panzehir ele geçti başka silahı yok mudur? kendisi inmeyecek mi savaş alanına şöyle bigmomın kafaya indiği gibiHer 50 sayfa içinde 1 sayfa falan.Petrol aramak gibi birşey.Zor bulursun.