Üye silindi 1004
Kalp Korsanları > Hasır Şapkalar çok net. Emekli hayatı yaşıyorlar zirvelerin arasında.Kalp korsanları yine patates kalmışlar denizaltında
Kalp Korsanları > Hasır Şapkalar çok net. Emekli hayatı yaşıyorlar zirvelerin arasında.Kalp korsanları yine patates kalmışlar denizaltında
Sen çok yanlış bir yola girdin....Aga Zoro bu bölümde ana karakter gibi çizilmiş valla. Millet diyor ya kaptan kim bu olmalıymış falan. YAkında biz de ana karakter Zoro olmalıymış demeyelim?
Eğlen,eğlen severim seni takılmaEglenmiyelim mi?
Luffy yapsın şovunu onu da överiz.Sen çok yanlış bir yola girdin....
Oda kendi fantezisini Brook üzerinden yapıyor. Geliyor gelmekte olan.Aniden tüm Onigashima adası sallanmaya başlar. Brook, Zoro'nun Haki'si olup olmadığını ve Haoshoku Haki kullanıp kullanmadığını düşünüyor, ama değil. Zoro yukarı çıkmanın bir yolunu bulmaya çalışır, ancak Kral ve Kraliçe hala tavandaki deliği korumaktadır. Marco odaya uçar ve yardım teklif eder.
Eski Yunanistan bir konuşma xDOda kendi fantezisini Brook üzerinden yapıyor. Geliyor gelmekte olan.
Anlık kalp krizi geçirip, siteye giremediğini düşünüyorum...Gelmese ayıp olurdu. Bu bölümlük dışarıya çıkmış olabilir
Yosun kafa adamın beynini yıkamış. Adam gelip osursa, of kral haki de ne güzel kokuyor diyecek kıvama getirmiş... şu saatten sonra brook benim için bitmiştir...Eski Yunanistan bir konuşma xD
-Yağmur yağıyor yine
- Zeus üzerimize tükürmekten yorulmadı
Op'da bir konuşma.
-Yer sarsılıyor, zelzeleler oluyor aman Yarabbi kıyamet bugündür.
Brook: Zoro yine salmış hakisini
Eski Yunanistan bir konuşma xD
-Yağmur yağıyor yine
- Zeus üzerimize tükürmekten yorulmadı
Op'da bir konuşma.
-Yer sarsılıyor, zelzeleler oluyor aman Yarabbi kıyamet bugündür.
Brook: Zoro yine salmış hakisini