Onu Zoro demiyormuş da, dese de sıkıntı olmaz. Çünkü Zoro da, BM'nin olduğu yere gitmeye çalışıyor zaten.Zoro'ya bak Big Mom onlara bulaşmadı diye Allah'a şükrediyor.
Zoro da duyduğunu söylüyor. Burada önemli nokta, duyduğu şeyin ne kadar doğru olduğu.Zoro en güçlü diyor Kaido için.Kaido>Mihawk kabul edilir herhalde.Yav o adamın hakkındaki söylenti denilecekse bekleriz yine ama xd.
Şakasız geyiksiz söylüyorum Kaido, Mihawk'ı tek vuruşta öldürebilir.Mihawk, Onigashima'nın taşındığını duyar. Hızlıca botuna bindiği gibi eskiden olduğu yere gider ve bir not bırakır.
The Golden Lioonnnnn
Altin aslan shiki??
O söz Zoro'dan gelmediyse nasıl döneceksin merak diyorumZoro gibi ateist bir adami bu seride 2 kişi imana getirdi. Biri Enel'di diğeri Big Mom oldu. Gariptir ki ikisinin de yıldırım güçleri var. Bu bize bir öngörü de sağlıyor. Kaido'nun da yıldırım gücü var. Acaba üçüncü Kaido mu olacak?
Yinede meyve öyle çalisiyor. Kisa bir garp sengoku fb sinde ayni sekilde vermisti meyveyi.Shiki meyvesinin özelliğinden bahsediyorsan,film olduğu için geçersiz sanırım.
Zoro'dan olmasın ne olacak? Enel'de inanmıştı.O söz Zoro'dan gelmediyse nasıl döneceksin merak diyorum
Zoro, Apoo'dan tek yedi Luffy yemedi demişti sonra Zoro kaçtı ya döndürdü. Bulur bir şeyler.O söz Zoro'dan gelmediyse nasıl döneceksin merak diyorum
Bu adam harbi reklam kampanyası. İnsan utanır, bir kez olsun der: Ya herkes bana en iyi kılıç ustası diyor, bir Wano'ya gidip bakayım ben miymişim." diye de nerde... anca otur oturduğun yerde.Mihawk, Onigashima'nın taşındığını duyar. Hızlıca botuna bindiği gibi eskiden olduğu yere gider ve bir not bırakır.