Ada olmayacağı için Mihowk'a yarıyor işte durum ben öyle şey ettim :/Şakasız geyiksiz söylüyorum Kaido, Mihawk'ı tek vuruşta öldürebilir.
Ada olmayacağı için Mihowk'a yarıyor işte durum ben öyle şey ettim :/Şakasız geyiksiz söylüyorum Kaido, Mihawk'ı tek vuruşta öldürebilir.
Ya,alpa sal şu Zoro'yu be,en sevdiğin karakterin,dostu kardeşi ortağı.Sen Luffy'nin ayağına paspas olacak güçte bir Zoro'mu bekliyorsun bırak yapsın şovunu.Zaten esas adam Luffy seride en ön planda o olcak rahat olabilirsin .Zoro gibi ateist bir adami bu seride 2 kişi imana getirdi. Biri Enel'di diğeri Big Mom oldu. Gariptir ki ikisinin de yıldırım güçleri var. Bu bize bir öngörü de sağlıyor. Kaido'nun da yıldırım gücü var. Acaba üçüncü Kaido mu olacak?
Şimdiden alıştırma yap çünkü o lafzı Zoro söylemiyor, panellerden anlaşılacağı gibiZoro'dan olmasın ne olacak? Enel'de inanmıştı.
Eglenmiyelim mi?Ya,alpa sal şu Zoro'yu be,en sevdiğin karakterin,dostu kardeşi ortağı.Sen Luffy'nin ayağına paspas olacak güçte bir Zoro'mu bekliyorsun bırak yapsın şovunu.Zaten esas adam Luffy seride en ön planda o olcak rahat olabilirsin .
Aynısını rede söyle ama Luffy'lisini.Ya,alpa sal şu Zoro'yu be,en sevdiğin karakterin,dostu kardeşi ortağı.Sen Luffy'nin ayağına paspas olacak güçte bir Zoro'mu bekliyorsun bırak yapsın şovunu.Zaten esas adam Luffy seride en ön planda o olcak rahat olabilirsin .
Aga Zoro bu bölümde ana karakter gibi çizilmiş valla. Millet diyor ya kaptan kim bu olmalıymış falan. YAkında biz de ana karakter Zoro olmalıymış demeyelim?Ya,alpa sal şu Zoro'yu be,en sevdiğin karakterin,dostu kardeşi ortağı.Sen Luffy'nin ayağına paspas olacak güçte bir Zoro'mu bekliyorsun bırak yapsın şovunu.Zaten esas adam Luffy seride en ön planda o olcak rahat olabilirsin .