Var maalesef :IGüzel bölümdü, bu aralar iyi gidiyor. haftaya ara yoktur inşallah
Olabilir tabi ki. Sadece, ilk mesajında "Kaido tartışmasız iki numaradır." gibi kesin bir cümle kullandıktan sonra neden Chooper'ı iki numaraya koydun merak ettimDe ayrı evet düzelttiğin için sağ ol. Fikrim değişmiş olamaz mı ?
Bölümü ingilizce okumuştum. Bir arkadaş chopperın düşman dost fark etmeden kurtarıcağını söylemiş. Onu yazınca Türkçesini okuyup baktım. Olan buOlabilir tabi ki. Sadece, ilk mesajında "Kaido tartışmasız iki numaradır." gibi kesin bir cümle kullandıktan sonra neden Chooper'ı iki numaraya koydun merak ettim
Kimi sağda solda iki vs bir attı demesinler diye kendini bu hale sokar, kimi iki vs birde arkadan vurmak için.Ben de diyorum Zoro neden bana Seppuku yapıyor gibi görünüyor.
Apoo'ya her şey müstahak. Bak Kid bile ne güzel vurmuş. Keşke ortaya alıp dövselerdi.Kimi sağda solda iki vs bir attı demesinler diye kendini bu hale sokar, kimi iki vs birde arkadan vurmak için.
Benimkisi daha çok Kata'nın tarzını övmek için yapılan bir yorum. Öyle fazla karakter yoktur zaten.Apoo'ya her şey müstahak. Bak Kid bile ne güzel vurmuş. Keşke ortaya alıp dövselerdi.
Kid yine insaflı davranmış. Ona doğru seslenip dikkatini çekip belirli bir mesafede koşup vurmuş. : ))Apoo'ya her şey müstahak. Bak Kid bile ne güzel vurmuş. Keşke ortaya alıp dövselerdi.
Bölümü ingilizce okumuştum. Bir arkadaş chopperın düşman dost fark etmeden kurtarıcağını söylemiş. Onu yazınca Türkçesini okuyup baktım. Olan bu
"Dost düşman fark etmez! Hepinizi kurtaracağım !!" diyen Chopper'a gidiyor oyum...