Okuduğumuz şeyin teması korsanlık.Zoro gibi adama arkanı dönmeyeceksin kavgada bıçak çeker, iki kişi dalar, sözünü tutmaz etc... Tam bir kalleş.
Okuduğumuz şeyin teması korsanlık.Zoro gibi adama arkanı dönmeyeceksin kavgada bıçak çeker, iki kişi dalar, sözünü tutmaz etc... Tam bir kalleş.
Yo yo dostum yo yo insan içinde söyleme bari bu fikrini. Evet goy goy çakramı dün ve dünden önce akıttım.Bu bölüm harbi dokunmuş sana yaov. Çok alıngansın.
Ayrıca evet, işi ticarete dökeni istediğin gibi dikizleyebilirsin. Rahatsız olsa zaten üstüne bir de para talep etmez. Koca bir sektör var hatta bununla alakalı falan.
Ayrıca bayağı konudışı oluyor uzatmak istemiyorum ama vakti zamanında baya da konuşmuştum bununla alakalı. Karışık hamama görünmezlik kıyafetiyle girmesine ben de çok laf ettim. Şurada iki gırgır yapıyodum sana. Goygoy havanda değilsin herhalde. Neyse reis, canın sağolsun.
Hamsiden beklentimiz büyük.Sırf bu sahne için bölüme iyi oyu verebilirim.
Zoro çıkmış dağın tepesine bakmış, karınca sürüsü gibi Kaido'nun ordusu. Demiş ki "bu kadar adamı nasıl arkasından vuracağım?"Okuduğumuz şeyin teması korsanlık.
Hamsi kimle savaşırsa savaşsın abes durmaz şu an. Jack de olur big mom da tobi roppo üyesi de...Hamsiden beklentimiz büyük.
Onu geyiğini kurtarmak için "düşmanını" kesen zoroya kalleş diyenler düşünecek artıkZoro çıkmış dağın tepesine bakmış, karınca sürüsü gibi Kaido'nun ordusu. Demiş ki "bu kadar adamı nasıl arkasından vuracağım?"
Biz dövüş kısmında değiliz ya.Hamsi kimle savaşırsa savaşsın abes durmaz şu an. Jack de olur big mom da tobi roppo üyesi de...
Bende diyordum Zoro nasıl Kaido’yu kesecek diye meğersem Luffy ile kapışırken arkadan batıracak kelebeği.Zoro çıkmış dağın tepesine bakmış, karınca sürüsü gibi Kaido'nun ordusu. Demiş ki "bu kadar adamı nasıl arkasından vuracağım?"
Hamsisine bağlı, konumuz jinbeyse kılçıkları serttir onun, çıkarılmalıBiz dövüş kısmında değiliz ya.
Hamsi kılçıklı mı yenir kılçıksız mı yenir onu tartışıyoruz.