İki room sonrası....Istedigin kesim olsun 2 room'a bakiyor. Basit isler bunlar )
İki room sonrası....Istedigin kesim olsun 2 room'a bakiyor. Basit isler bunlar )
Şu tipe bakıyorum da, yok. Momo'dan bi halt olmaz. Benim muhabbet kuşu Momo'yu dövebilir.Sanji'nin olayi belli oda gömüyor ama benim dikkat ettigim sanirsam k.haki bakimindan tayfadan üstun sanji farkli bir versiyon gibi. Daha önce de vermisti. Kata'nin saldirisindan kaçinmasi, dresroza ama buradaki daha ileri gibi. H.hakiyi ileride ama suitle nasıl olur görücez.
Ayrica belki momo'nun meyvesi bir ise yarar. Sonuçta oda ejder. Sanirsam meyve heralde wegapunk ürünüydu.
Madem öyle şu gariban kalp korsanlarını denizden bi çıkartsın adaya garipler denizaltında kaldıIstedigin kesim olsun 2 room'a bakiyor. Basit isler bunlar )
Neyden bahsettiğini bilmiyorum. Özrü de hala bekliyorum. Diplomatik nota da yolda zaten.Bana hain diyen ayna yüzü görmemiş olsa gerek çok güldüm.
Arkadaşa diplomatik nota vermeliyiz.
Meme yaptım hemen.Şu tipe bakıyorum da, yok. Momo'dan bi halt olmaz. Benim muhabbet kuşu Momo'yu dövebilir.
Tam tersi olacaktı.Meme yaptım hemen.
Law o kadar büyük room açabilir mi acaba. Law'ın meyve de harbi muhteşem güçlü bir meyve.Istedigin kesim olsun 2 room'a bakiyor. Basit isler bunlar )
Karışık olması bir şey ifade etmiyor. Karışık hamama gidince kadın dikizlemek olmuyor senin bakış açına göre öyleyse. Harika.Gittiği hamam karışık hamamdı yaov. Sen de.
Belliki suiti Nami'ye para vermemek için giymiş işte.