Nova teklendi diye ço... neyse baya iyi bölümdü bu bölüm laf etmeyelimSiluet diş gösterdiği için çok iyi olacak değil ya?
Nova teklendi diye ço... neyse baya iyi bölümdü bu bölüm laf etmeyelimSiluet diş gösterdiği için çok iyi olacak değil ya?
1.700,1.800 de makul ama WG bile Marco'dan bahsediyordu baya yüksek bir ödül bekliyorum bu yüzden.Doğru MF sonrası Marco'nun ödülü artmıştır muhtemelen.2 zor gibi duruyor ama 1.700,1.800 beklerim.
Reis 1.700 ödülden bahsediyoruz az mı :d Beklenebilir ama Oda'dan tabii.1.700,1.800 de makul ama WG bile Marco'dan bahsediyordu baya yüksek bir ödül bekliyorum bu yüzden.
Ödülleri bilmiyorum ama eğer Apoo'nun ödülü, fazlaysa Zoro'dan Ödül=güç mantığı tarihe gömülmüştür.Allah Allah, nasıl tekler Zoro ya? Karşısındaki kişi ödülü kendisinden yüksek bir kişi, daha önemlisi de yüce bir nova! Apoo gibiler "kaptan" ve "nova" oldukları için "Luffy klasmanında" adamlardı halbuki. Bak şu işe...
Gözüm bu nova sevici arkadaşları aradı ama göremedim kendilerini. Ölü taklidi yapıyorlar sanırım. O kadar söyledik, mesele güç değil, ödül diye. 100 m ödül varsa novasın, bitti. Sırf ödülü oralara çıkmadı diye Sanji ile bu arkadaşları karşılaştırmayı ayıp sayanlar vardı. Zoro sağ olsun, hobi olarak patlatıyor bunları. Helal len yeşil.
Ödül=güç mantığının doğru olmadığını kanıtlayan ya da söyleyen 50 tane örnek verilebilir.Ödülleri bilmiyorum ama eğer Apoo'nun ödülü fazlaysa Zoro'dan Ödül=güç mantığı tarihe gömülmüştür.
Ama Aokiji söylüyor. :dÖdül=güç mantığının doğru olmadığını kanıtlayan ya da söyleyen 50 tane örnek verilebilir.