WB denizcilere dalıp ölmesin diye gidip engel olmaya çalışan Kaido mu?Denizciler şansa yaşıyor resmen. Wb, Ace var diye adayı yok etmiyordu. Kaido bir gece ansızın gelip adayı ters çevirse GG.
WB denizcilere dalıp ölmesin diye gidip engel olmaya çalışan Kaido mu?Denizciler şansa yaşıyor resmen. Wb, Ace var diye adayı yok etmiyordu. Kaido bir gece ansızın gelip adayı ters çevirse GG.
Apoo Page One,Ulti ikilisini gömer 1v1de.Uçan Altılıdan bir adamın. Apoo ile çok uğraşacağını sanmıyorum.
Arkasındaki adamlar sayesinde kuklanın 10x canı vardı çünkü. Canları bitince Hawkins vazgeçmedi mı?Dediğim üzere Apoo kill çalma oldu. Hadi tamam sayılsın. Hawkins'in sadece kuklasını yendi. Kendisine bir şey olmadı.
Siluet diş gösterdiği için çok iyi olacak değil ya?Yamatolu böümde iyi şıkkı bile yoktu burda zoro show yaptı diye çok iyi var
Vazgeçti ama kesilmedi. Neyse zaten takılıyordum öylesine. Çok ciddiye almayalım bu konuyu.Arkasındaki adamlar sayesinde kuklanın 10x canı vardı çünkü. Canları bitince Hawkins vazgeçmedi mı?
Marco 2.000 bence Yonkou'yla dövüşüp hayatta kaldığı için.Buraya yazıyorum 2,3 bölüme King ve Marco'nun ödüller açıklanıcak.King'in 1.400 civarı,Marco 1.700 civarı.
Doğru MF sonrası Marco'nun ödülü artmıştır muhtemelen.2 zor gibi duruyor ama 1.700,1.800 beklerim.Marco 2.000 bence Yonkou'yla dövüşüp hayatta kaldığı için.
Hawkinsin canlarından birini aldı.Dediğim üzere Apoo kill çalma oldu. Hadi tamam sayılsın. Hawkins'in sadece kuklasını yendi. Kendisine bir şey olmadı.