Her fırsatta taciz peşinde koşan Sanji'nin güya centilmenlik ayağına tacizi engellemeye gitmesi tam bir rezillik
boyut katamamış gibi geldi bana.Japonların genel white space yoğun olduğu bir çizim tarzı denemiş gibi geldi. Ama bi yandan da çok kirli geldi çizim ya editörsüz çizmiş galiba.
Koca okyanusta taciz etmediği kadın kalmadı. Ama başkası yapınca kuduruyor ilginç bir yaşam formu ve ikiyüzlülük.Her fırsatta taciz peşinde koşan Sanji'nin güya centilmenlik ayağına tacizi engellemeye gitmesi tam bir rezillik
Uçann altından sadece xdrake Apooyu yener diyebiliriz, henüz güçleri ödülleri belli olmayan adamlara Supernova aldırıyorsun.En düşük ödüllü Urogue bile bigmomun önemli adamını yendi.Uçan Altılıdan bir adamın. Apoo ile çok uğraşacağını sanmıyorum.
Ya bide öyle bir tuzağa anca Sanji yakalanabilirdi. Öyle de oldu... Maria zeki kadınmış.Her fırsatta taciz peşinde koşan Sanji'nin güya centilmenlik ayağına tacizi engellemeye gitmesi tam bir rezillik
Evet sırf diyagonal bir açıyla Zoro, Apoo ve Drake'i yerleştirip geçmiş.boyut katamamış gibi geldi bana.
Oda yıllar boyu bizim tayfayı saklamışken 1v1ler kesin döner.zoro motivasyonunu açıklamışken şu noktadan sonra King olmaz. Öyle bir dövüşten sonra devam edemez. Gerçi ben hala Oda'ya güvenmiyorum, ama artık karakterlerin motivasyonlarını hiç etmesin.
King vs Marco şu arctaki okuması en keyifli dövüş olur muhtemelen.King ve Marco dünyanın en sıkıcı dövüşü olur bence ya. Sanji vs King bile düşünce olarak daha heyecanlı.
E ama 3ünü tokatlamış olmak sureti ile kaç tane novaya fark koyduğunu sende görüyorsun. Ne diyelim simdi
Dediğim üzere Apoo kill çalma oldu. Hadi tamam sayılsın. Hawkins'in sadece kuklasını yendi. Kendisine bir şey olmadı.Tam anlamıyla Nova biçici
Killeride biçti, Hawkinside,Apooyuda
Brook da düşerdi ama gözü Zoro'dan başkasını görmüyor.Ya bide öyle bir tuzağa anca Sanji yakalanabilirdi. Öyle de oldu... Maria zeki kadınmış.
Brook Zoro'nun külodunu görse yeniden doğduğuna pişman olurdu...Brook da düşerdi ama gözü Zoro'dan başkasını görmüyor.