Zoro'nun ödül 1.5 milyar olur.Zoro'nun ödülü Luffy'nin eski ödülünün hep bir tık fazlası oluyor genelde zaten.
Çünkü reisin tehdit seviyesi hep Luffy'nin bir tık üstü.Zoro'nun ödül 1.5 milyar olur.Zoro'nun ödülü Luffy'nin eski ödülünün hep bir tık fazlası oluyor genelde zaten.
Sanmıyorum 1.5 olacağını ama bakalım.Zoro'nun ödül 1.5 milyar olur.Zoro'nun ödülü Luffy'nin eski ödülünün hep bir tık fazlası oluyor genelde zaten.
Olabilir. Seri beş sene içinde bitecekse direkt olarak Tehdit listesinin başına yazarlar. Bundan sonra bir tek seri sonu ödül artışı koyar.Sanmıyorum 1.5 olacağını ama bakalım.
Önceki seferlerden dolayı olacağını düşünüyorum ben.Luffy,Zoro da ödül dengesi böyle gidiyordu :Sanmıyorum 1.5 olacağını ama bakalım.
Yani yaparsa böyle yapar zaten ama bu sadece Zoro'ya değil tayfaya da yansır Nami 300'mi falan görür bla bla.Olabilir. Seri beş sene içinde bitecekse direkt olarak Tehdit listesinin başına yazarlar. Bundan sonra bir tek seri sonu ödül artışı koyar.
Aralık olarak vereyim hepsini.Zoro'ya verdiğin ödül bence çok tutarlı benim düşündüğüme de yakın Kid ve Law ne olur sence.
Karıştırdın galiba yabancığ!Şu an seni bayağı takdir ettim... Mantıklı bir aralık vermişsin, senden 5 milyar demeni falan bekliyorduk