1.1m ve üstü.Sizce wano sonu zoronun odulu ne olur
1.1m ve üstü.Sizce wano sonu zoronun odulu ne olur
Dragon Sabo'yu kurtarmak için Luffy'den yardım isteyecek kadar düşerse Banner'ı kaldırma vakti gelmiş demektir.Dragon mu acaba ??? Önce Luffy'e iki yonko karşısında yardım eder sonra da Sabo'yu kurtarmak için yardım ister... Olabilir mi ?
Zoro'ya verdiğin ödül bence çok tutarlı benim düşündüğüme de yakın Kid ve Law ne olur sence.1.1m ve üstü.
1.320 garanti veriyorumSizce wano sonu zoronun odulu ne olur
Ben de aklımdakini paylaşayım. Ama pek olacağını sanmıyorum.Dragon mu acaba ??? Önce Luffy'e iki yonko karşısında yardım eder sonra da Sabo'yu kurtarmak için yardım ister... Olabilir mi ?
Bende zoronun ödülünün fazla olmasını isterim ama luffy koskoca bm nin adasını basıp 1. Ve 3. Kumandanını yenmiş poneglif çalmış, çay partisini basmış ve bunların hepsini o planlamış gibi gösterdiler ona ramen 1.5 milyar oldu. Zoro king i yense kaidoya da hasar verse (bence kaidoya kesin hasar verir ama kingle marco vs atabilir) anca artar, artsa bile koskoca katakurinin ödülü 1 milyar. Zoronun hemen 1 milyar olmaz bence ama 700 800 milyon olur. Bide tayfanın kaptanı değil, kaido devrilse luffy nin ödül artar. Zoronunda artar ama dediğim gibi 700 800 milyon olur1.320 garanti veriyorum
Sanji'den düsük olur yineSizce wano sonu zoronun odulu ne olur
ya 956 ya da 957 olması lazım.O bölümlere bakKaçıncı bölümlerdi ben bulamadım da, en son kutsal ejderlerin mekanındaydı
Reis Komutanları indirdiğini yazmışlar mıydı ?Bende zoronun ödülünün fazla olmasını isterim ama luffy koskoca bm nin adasını basıp 1. Ve 3. Kumandanını yenmiş poneglif çalmış, çay partisini basmış ve bunların hepsini o planlamış gibi gösterdiler ona ramen 1.5 milyar oldu. Zoro king i yense kaidoya da hasar verse (bence kaidoya kesin hasar verir ama kingle marco vs atabilir) anca artar, artsa bile koskoca katakurinin ödülü 1 milyar. Zoronun hemen 1 milyar olmaz bence ama 700 800 milyon olur. Bide tayfanın kaptanı değil, kaido devrilse luffy nin ödül artar. Zoronunda artar ama dediğim gibi 700 800 milyon olur
Luffy nin ödülü bir defa daha (tüm kek adasında olmuştu ilki) artsa o iki defa artarken Zoro bir defa artmış olacak Luffy nin çok gerisinde olmadığını hesaba katarsak ve bu arcın onun arcı olacağını düşünürsek 1 milyardan aşağı olmaz ama Luffy 2 milyar civarına gelecekse ve önceki ödülünün başına 1 milyar geldiğine göre Zoroda da aynısını görebiliriz venceBende zoronun ödülünün fazla olmasını isterim ama luffy koskoca bm nin adasını basıp 1. Ve 3. Kumandanını yenmiş poneglif çalmış, çay partisini basmış ve bunların hepsini o planlamış gibi gösterdiler ona ramen 1.5 milyar oldu. Zoro king i yense kaidoya da hasar verse (bence kaidoya kesin hasar verir ama kingle marco vs atabilir) anca artar, artsa bile koskoca katakurinin ödülü 1 milyar. Zoronun hemen 1 milyar olmaz bence ama 700 800 milyon olur. Bide tayfanın kaptanı değil, kaido devrilse luffy nin ödül artar. Zoronunda artar ama dediğim gibi 700 800 milyon olur