Ben enies lobbyden beri izlemiyorum aslındada arada böyle epik sahneleri nasıl yapmışlar diye bakasım geliyor.Hody'nin yediği ikinci Red Hawk'tan beri anime izlemiyorum ben
Ben enies lobbyden beri izlemiyorum aslındada arada böyle epik sahneleri nasıl yapmışlar diye bakasım geliyor.Hody'nin yediği ikinci Red Hawk'tan beri anime izlemiyorum ben
İyi dedin orada bile adamlığını yapıp oradaki herkesi kurtardıGörünmez olur olmaz kadınlar hamamına giden bir karakter için büyük laflar bunlar
Adamın çizilme amacı tam kendine sövdürecekken en faydalı işi yapması zaten.İyi dedin orada bile adamlığını yapıp oradaki herkesi kurtardı
Bol efekle süsleyip icine eder toei bu sahnenin.Aman amaaaan. Adamlar videosunu yapmışlar:
Yok sorun değilde... Peki.Ciddi bi yorum bi sorunun mu var bununla?
Senin yazacağın ofansiflikte yorum değil bunlar. Kaldı ki sert deme meselesini çıkaran da Zoro'nun hateri değil.-Abi Zoro en güçlüyü kesecekmiş!
+Yapma yav şimdiden önünü almalıyız. Getirin ordan bir sözlük. Adam sert demiş yani hıyar gibi bir şey demiş amaaaan kesse nolacak zaten Enma kesecek Zoro değil. Zoro değil. Değiiiiiiillllll!!!
-Abi sakin ol kafandan duman çıkmaya başladı çok düşünme sen.
+Oley be Luffy-sama ile bir benzerliğim daha oldu kyaaaa <3