Nasıl çizerdin acaba... Sanjiden daha korkunçsun Murti...Çizmeyi bilseydim net kendim çizerdim seri yapardım. Kendim okurdum sadece kıskanırdım...
Yani sapık olabiliriz ama kardeşleri gibi cinsel sapık değiliz. Genel olarak sapığız.
Nasıl çizerdin acaba... Sanjiden daha korkunçsun Murti...Çizmeyi bilseydim net kendim çizerdim seri yapardım. Kendim okurdum sadece kıskanırdım...
Yani sapık olabiliriz ama kardeşleri gibi cinsel sapık değiliz. Genel olarak sapığız.
Kiss X Sis gibi. Sanji'yi kullanmazdım ama...Nasıl çizerdin acaba... Sanjiden daha korkunçsun Murti...
Sanji'nin sapıklığı saf, duru ve olduğu gibi. Seninki sinsi, planlı, ve karanlık bir enerji yayıyor...Kiss X Sis gibi. Sanji'yi kullanmazdım ama...
Bu arada ne tür bir hentai serisi istiyorsun? Ona göre bir tane çizer bulalım sana. Hem biz de dayfalanırız.Çizmeyi bilseydim net kendim çizerdim seri yapardım. Kendim okurdum sadece kıskanırdım...
Sanji'yi kirletmek istemediğimden dahil etmiyorum. Kendi ablasına da yanlamasın yapmadığı bi pislik kalsın.Sanji'nin sapıklığı saf, duru ve olduğu gibi. Seninki sinsi, planlı, ve karanlık bir enerji yayıyor...
Dediğim gibi Kiss x Sis tarzı biraz slice of life biraz aile içi kaos....Bu arada ne tür bir hentai serisi istiyorsun? Ona göre bir tane çizer bulalım sana. Hem biz de dayfalanırız.
Sen Eichi tarzı diyon. Ama aile içine karşıyız. Ensest bize uymaz.Sanji'yi kirletmek istemediğimden dahil etmiyorum. Kendi ablasına da yanlamasın yapmadığı bi pislik kalsın.
Dediğim gibi Kiss x Sis tarzı biraz slice of life biraz aile içi kaos....