Üye silindi 1004
Burada da olsa başka bi şey okumazdım. Reiju'nun hentaisi olsa One Piece de bırakırdım başka bir şey okumazdım. @Jacques değil mi?@Yubashiri-sama Queen Reiju'nun hentaisini okuyormuş. :/
Burada da olsa başka bi şey okumazdım. Reiju'nun hentaisi olsa One Piece de bırakırdım başka bir şey okumazdım. @Jacques değil mi?@Yubashiri-sama Queen Reiju'nun hentaisini okuyormuş. :/
Allah'tan yaşı şuan 24. Yoksa yakalardım seni.Burada da olsa başka bi şey okumazdım. Reiju'nun hentaisi olsa One Piece de bırakırdım başka bir şey okumazdım. @Jacques değil mi?
Olmaz ki öyle bir şey.Roger istese WB'yi tenhada kıstırırmış. Anlıyorum
Tüh be ben 18 buçuk sanıyordum soğudum şu an.Allah'tan yaşı şuan 24. Yoksa yakalardım seni.
Olmaz ki öyle bir şey.
Yok serideki 16 yaşındaki kızlarında Reiju'dan çok bir farkı yok. Haberin olsun diye söyledim.Tüh be ben 18 buçuk sanıyordum soğudum şu an.
Hiçbirisi Reiju kadar seksi ve kibar değil.Yok serideki 16 yaşındaki kızlarında Reiju'dan çok bir farkı yok. Haberin olsun diye söyledim.
Oluyormuş öyle diyorlar.Olmaz ki öyle bir şey.
Adam zevk için dövüşüyorken, gayesini birisi çıkıp elinden çalmaya yeltenecek. Dediğim gibi WB de kaptanı ile aynı kaderi yaşardı. Xebec'in dağılan tayfasının her bir bireyi efsane oldu çıktı. Roger'ın asıl rakibi Xebec'di. WB sıradan bir korsan kalıyor. Aile babası gibi takılsın, iradesi Roger ile boy ölçüşemez.Roger istese WB'yi tenhada kıstırırmış. Anlıyorum
Kardeşinin kaptanı zehirlenince zehri öperek alan çok kibar bir hanım ablamız.Hiçbirisi Reiju kadar seksi ve kibar değil.
Karşımda olsa kendimi zehirlerim.Kardeşinin kaptanı zehirlenince zehri öperek alan çok kibar bir hanım ablamız.