Akainunun ateşi Bigmom'ın anca pasta mumunu yetermiş anca işte. Sen söylüyorsun.Akainu pasta mumu ile birlikte yakar Big Mom'ı. Big Mom'ın harcı değil Akainu.
Akainunun ateşi Bigmom'ın anca pasta mumunu yetermiş anca işte. Sen söylüyorsun.Akainu pasta mumu ile birlikte yakar Big Mom'ı. Big Mom'ın harcı değil Akainu.
Akainunun ateşi Bigmom'ın anca pasta mumunu yetermiş anca işte. Sen söylüyorsun.
Pasta ile birlikte yakarı o anladın yani? Oysa Türkçe yazmıştım.Akainunun ateşi Bigmom'ın anca pasta mumunu yetermiş anca işte. Sen söylüyorsun.
Dövüşürken savaşma ruhu olurya ondan bahsediyor heralde.Yoksa Queen'e yaptıkları ortada.Bu kadının fiziksel gücü yok mu ne ruhu :/
Evet öyle anladım. Çünkü yazdığın şekilden kendini doğru ifade edemediğin anlaşılıyordu. Dedim herhalde öyle demek istedi ama dilbilgisi bu kadardı.Pasta ile birlikte yakarı o anladın yani? Oysa Türkçe yazmıştım.
Akainu karşısındayken onu öldürmeye çalışan Akainu idi ve kararlıydı. Bu sahnede ise onu öldürmek isteyen Perospero'ydu. Linlin de "Senin o özel alevin o kadar da özel değil ya, kazıklamışlar seni" diyip tuttu bunu sadece.Marco, Akainu’dan daha çok çekiniyordu. Gerçi Big Mom’ın çeyreği kadar bile hızlı bi adam olmadığını gördük Marco’nun. Çat diye yakalayıverdi.
Ama sulong formundan çekiniyor demekki var bir olaylarıSulong Carrot ve Wanda sürpriz saldırı yapıp anca çizik atabildi Peros'a, nasıl indiricekler acaba, bir de üstüne diğer Big Mom korsanları da gelmek üzeredir.
Çekinmekten çok şaşırmış gibi geldi bana, ama bence de bir olayı vardır görürüz mutlaka.Ama sulong formundan çekiniyor demekki var bir olayları