Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 994 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En başta kollarıyla uçmaya çalışınca queen yakaladı. Komutanlar araya giriyor diye koşuyor muhtemelen. Bi dahakine king çıkabilir önüne.
Şuan “basement” katındalar. Dışarı çıkıp ordan da uçamazlar yani.

basement’tan çıktıklarında biter diye tahmin ediyorum. Zaten savaş da orda. Ordan sonra uçarlar.
Kat zeminlerini kırsın ?

Abi bu nedir ya. Adam 5 sayıda çizebileceği şeyi neden 100 sayıya uzatır. Hala koşuyor oda suratına yapıştırcam hııaam...

- Sanji kadar çöp bi adam olabilir mi? Jinbe'yi kıskanmak ne demek yahu? Sen kimsin alçak aşçı? Luffy için Akainu'ya kafa atmış adam Jinbe... Utanmadan kendinle mi kıyaslıyorsun Jinbe'yi? Hani attığı tırnak gelmezsin tırnak. Zoro oralı bile olmadı Jinbe'nin gelmesine. Buyursun gelsin modunda... Sanji isimli sarı çıyan nasıl da kıskandı nasıl? Kendinden güçlü görüyor tabii... Jinbe'nin güç için baba kostümüne parasına ihtiyacı yok tabii. Jinbe > Kostümsüz Sanji çok net şu an bu.

- Yamato simplerine diyecek laf yok. Sadece yazıklar olsun.
Zoro niye kıskansın yaf. Zoro'nun önünde ise çok önünde Jinbei hemen arkasında Franky var. Zoro anca onla lafdalaşına girer artık.
Önceden Sanji'ye en yakın Zoro idi. Onu geçtiği resmileşti. Şimdi sırada Jinbei var.

Bölümde açıkça gösteriliyor Luffy's best commanders: Sanji&Jinbei

:oleyo:

Smile meyvelerinin sonuçları çok kötü. olmasa da olurmuş. Tavuğun götünde yaşayacağına kafasına sıkar korsan dediğin :D

Ulan Kaido görkemli ölümleri kıskanıyorsan MF'ye geleydin seni magma banyosunda temizleyip yeni dünyaya yollasaydık.
Shanks izin vermedi. Bari sen öldür beni diye yalvarmış ama Shanks ben hayvan severim demiş. : ))

Bu arada Kaido'nun görkemli bir ölüm istemesi mantıklı bence. Gökyüzü adasından atlamayı intihar etmek olarak değil en yüksekten düşerek ölmek gibi gördü sanırım. Ya da bunalıma girdi öyle atladı. En azından denize atlayıp neden ölmüyor vs sorularına kısmen de olsa bir cevap olduğunu düşünüyorum. Sadece bu kadar ufak bir detayı bilmem kaç bölüm sonra dile getirmesi gereksiz gizem kasmak oluyor o kadar. Yoksa mantıksız değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık