Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 994 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdaki güçlü kadına düşman olma fenomeni bir gün biter umarım. Önce Boa sonra Mama şimdide Yamato. Üzücü.

Forumdaki güçlü kadına düşman olma fenomeni bir gün biter umarım. Önce Boa sonra Mama şimdide Yamato. Üzücü.
Ben Boayı seviyorum. Ama Linlin ve Yamatoyu sevmiuorum özellikle yamatonun hareketleri çok itici geliyor böyle aptal karakterleri pek sevmem. Ruh hastası gibi görünüyor. Mama belli zaten. Rezil...

Yamatonun yaptığı topuzla slash atma mı, bu Wanodaki ryuu tekniği mi, temas etmeden Roger gibi yollamış

Klasik geçiş bölümü. Luffy tepeye çıkana kadar bizimkileri ayrı düşürmeye çalışıyor. 1v1 eşleşmeler başlayana kadar bekleyeceğiz artık.

Yav senin gül cemaline kurban.. bir de tatlı tatlı sırıtmış.. arkadaki hain it olmasaymış daha iyiymiş ama olsun. :utan:

En başta kollarıyla uçmaya çalışınca queen yakaladı. Komutanlar araya giriyor diye koşuyor muhtemelen. Bi dahakine king çıkabilir önüne.
Şuan “basement” katındalar. Dışarı çıkıp ordan da uçamazlar yani.

basement’tan çıktıklarında biter diye tahmin ediyorum. Zaten savaş da orda. Ordan sonra uçarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık