Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 994 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakterler rekabet halinde olabilir Shiki de Roger'a dikleniyor, ortaklık falan teklif ediyordu. Ama bu devirden Luffy'e denk ne bir korsan ne de bir denizci çıkacak gibi durmuyor. Law zaten olmaz Kid'den bir Wb çıkacağını sanmam kendisinin rekabeti daha çok Law ile olur gibime geliyor. Denizcilerde zaten yeni bir Garp yok. Kid ve Law her daim Luffy ile dövüşebilecek güçte olacağından arada tatlı bir rekabet olur ama Luffy'nin ne Wb'si ne de Garp'ı olmayacak bence. Teach'le, Wg'deki değişik tiplerle uğraşır durur bizimki

Bir Hawkins Apoo olmaz zaten. Fakat nasıl Bonney de hikaye açıdan farklıysa, Zoro da tayfadan biriyse onlardan olur. Roger'ın bir Wb'si veya Xebec'i gibi olmaz yani. Law tayfaya gelse bile şaşırmayacağım birisi. Tayfadaki çoğu kişiyle Jinbei'den daha fazla yakınlık kurmuştur. Bir rakiplik veya denklik yapacağını sanmıyorum bu yüzden.
Bu dediğin isimlerden de farklı. E.Oda özel olarak bir arada tutuyor 3lüyü. Hemde her yerde. Ben sanmıyorum ki fark koyacak aralarına. Birbirini kovalayacaklar. Luffy her zaman önde olacak. Bunlar kanımca yeni dünyanın zirvesine adını yazdıracak 3 isim olacak.

Edit: Ben Law'ı daha fazla görebilmek için Luffy'nin yanında kalmasına ses etmiyorum, istiyorum o ayrı. :d.d

Son düzenleme:
Bu dediğin isimlerden de farklı. E.Oda özel olarak bir arada tutuyor 3lüyü. Hemde her yerde. Ben sanmıyorum ki fark koyacak aralarına. Birbirini kovalayacaklar. Luffy her zaman önde olacak. Bunlar kanımca yeni dünyanın zirvesine adını yazdıracak 3 isim olacak.

Edit: Ben Law'ı daha fazla görebilmek için Luffy'nin yanında kalmasına ses etmiyorum, istiyorum o ayrı. :d.d
Kanka profildeki animenin ismi ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık