Böyle şakalar yapma katılım tarihi de 16 Ekim gözüküyor.Değilim Radyah ben.İsmimi değiştirdim
Böyle şakalar yapma katılım tarihi de 16 Ekim gözüküyor.Değilim Radyah ben.İsmimi değiştirdim
Yok değilim 16 Ekim 2020 de katıldım.Böyle şakalar yapma katılım tarihi de 16 Ekim gözüküyor.
Bu dediğin isimlerden de farklı. E.Oda özel olarak bir arada tutuyor 3lüyü. Hemde her yerde. Ben sanmıyorum ki fark koyacak aralarına. Birbirini kovalayacaklar. Luffy her zaman önde olacak. Bunlar kanımca yeni dünyanın zirvesine adını yazdıracak 3 isim olacak.Bir Hawkins Apoo olmaz zaten. Fakat nasıl Bonney de hikaye açıdan farklıysa, Zoro da tayfadan biriyse onlardan olur. Roger'ın bir Wb'si veya Xebec'i gibi olmaz yani. Law tayfaya gelse bile şaşırmayacağım birisi. Tayfadaki çoğu kişiyle Jinbei'den daha fazla yakınlık kurmuştur. Bir rakiplik veya denklik yapacağını sanmıyorum bu yüzden.
Kanka profildeki animenin ismi ne ?Bu dediğin isimlerden de farklı. E.Oda özel olarak bir arada tutuyor 3lüyü. Hemde her yerde. Ben sanmıyorum ki fark koyacak aralarına. Birbirini kovalayacaklar. Luffy her zaman önde olacak. Bunlar kanımca yeni dünyanın zirvesine adını yazdıracak 3 isim olacak.
Edit: Ben Law'ı daha fazla görebilmek için Luffy'nin yanında kalmasına ses etmiyorum, istiyorum o ayrı. :d.d