Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 994 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı küçük tesadüfler....

Law ve Kid, Luffy'e denk değil. Belki Kid yakın olabilir.
Güç olarak, hikayesel olarak ya da başka bir şey fark etmiyor. E.Oda bu üçlüyü novalardan ayrı kesede tuttuğu sürece farkları yok. Luffy evet önde gidiyor olabilir. Ama Law'a fark atamaz ikisi de. Kid ile Law'ın güçlerini denk tutacaktır. Anca Luffy ayrı tutulur tutulursa 3lüden,

Güç olarak, hikayesel olarak ya da başka bir şey fark etmiyor. E.Oda bu üçlüyü novalardan ayrı kesede tuttuğu sürece farkları yok. Luffy evet önde gidiyor olabilir. Ama Law'a fark atamaz ikisi de. Kid ile Law'ın güçlerini denk tutacaktır. Anca Luffy ayrı tutulur tutulursa 3lüden,
Luffy'i 800 yıldır beklenen, kehanetlerde geçen kişi olduğundan beri hep farklı olacak. Law'ın durumunun Kid'ten kötü olma nedeni ise Kid hala kendi yolunda giderken Law'ı, Luffy'e mahkum ve muhtaç etti.

Niye ayrı tutsun? WB , Garp ve Roger denkti. Bir birlerine karşı üstünlükleri yoktu. Pek ala luffye denk karakterler de olacak. Sen sanıyorsun ki luffy seri sonunda kesinlikle zirvede olacak. Öyle bir dünya yok. Seride kesinlikle zirvede olduğunu bildiğimiz tek karakter ryuma.

Ben Katakuri'nin sözünün Kid içinde geçerli olacağını düsünüyorum Luffy'nin yapacağı her tekniği Kid'de yapabilir etrafında metal olduğu sürece .Gözlem yoksa eğer master silahlanma hakisi varsa Luffy seviyesinde olabilir.
Muhtemelen aralarında Roger-Wb gibi bir güç dengesi olacak. Yani Luffy 100 se, kid de 98-99 dur. Dediğin gibi dövüş stilleri de baya benzer çıkacak gibi. Keşke soda, kid'in tayfasına da biraz özense de tayfa olarakta denk olsalardı. :/

Luffy'i 800 yıldır beklenen, kehanetlerde geçen kişi olduğundan beri hep farklı olacak. Law'ın durumunun Kid'ten kötü olma nedeni ise Kid hala kendi yolunda giderken Law'ı, Luffy'e mahkum ve muhtaç etti.
Kid'i de Luffy'e ihtiyaç duyurmasını bilir Oda. Ben dediğimden eminim. Law'ı farklı görse dahil etmez. Diğer novalardan biri olurdu.

Niye ayrı tutsun? WB , Garp ve Roger denkti. Bir birlerine karşı üstünlükleri yoktu. Pek ala luffye denk karakterler de olacak. Sen sanıyorsun ki luffy seri sonunda kesinlikle zirvede olacak. Öyle bir dünya yok. Seride kesinlikle zirvede olduğunu bildiğimiz tek karakter ryuma.
Umarım senin dediğin gibi olur. Benim böylesi daha çok hoşuma gider. ?

Kid'i de Luffy'e ihtiyaç duyurmasını bilir Oda. Ben dediğimden eminim. Law'ı farklı görse dahil etmez. Diğer novalardan biri olurdu.
Bir Hawkins Apoo olmaz zaten. Fakat nasıl Bonney de hikaye açıdan farklıysa, Zoro da tayfadan biriyse onlardan olur. Roger'ın bir Wb'si veya Xebec'i gibi olmaz yani. Law tayfaya gelse bile şaşırmayacağım birisi. Tayfadaki çoğu kişiyle Jinbei'den daha fazla yakınlık kurmuştur. Bir rakiplik veya denklik yapacağını sanmıyorum bu yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık