Geçen bölümde söyledik vasat bölümdü sadece kol kopma sahnesi vardı gerisi boş bölümdü diye.Bu bölüm geçen bölümün aynısı sadece kol kopma yok diye millet bölümü eleştiriyor
Spoilerlardan dolayı ön yargılı yaklaşıyor herkes. Normal bir bölümdü aşırı kötü falan değildiHer bölüm, kötü bölümlükten yakınan Oda'ya giydiren ben bile iyi dedim bu bölüme.
Beğenmeyenler niye beğenmedi ki?
Zoro'ya yine buff gelecek desene. Sağ eliyle Queen'i indirirken sol eliyle antidotu almaya çalışacak. Ağzıyla da enfekte çerçöpü süpürecek.adam mastermind. zoronun rakibi olacağı chopper antibodyi al dediğinde kesinleşti...
Bro bunlar köylü ve köylerinden çıkmamışlar. Herkes ne gördüyse onu biliyor. Şeytan meyvesine büyü diyorlar öyle düşün. Herkes hakiyi kendi öğrendiği gibi kullanıyor. Bak yakuza küçümen dayı ne kadar donanımlı mesela. Yamato kendi halinde çılgın bir kızcağız baya güçlü ama bilgisi kıt gibi duruyorO hakiye sahip olsaydı kelepçelerini de çıkarabilmesi gerekmez miydi?
bence zoroyu ısıracaklar, o da şeytana dönüşmemek için iradesini zorlayacak. fakat içindeki şeytan uyanıp zoroyu karanlık tarafa çekecek. sonra zoro tayfaya saldıracak, çopparı bütün yiyecek önce, tam robini de yiyecekken çopperın gümbürtü topları aktifleşecek, bi anda derinlerden kral haki açıp bedeni zehrin etkisinden bitap düşse de şeytan gücünü kontrol etmeyi öğrenecek ve queeni tekleecek. sonra kontrol ettiği bu şeytan gücü ve kral hakisi ile şeytana dönüşmüş insanları normale döndürecek. hepsine bi trambolin inşa ettirip çatıya zıplayacsk ve kaidouyu kesecek.Zoro'ya yine buff gelecek desene. Sağ eliyle Queen'i indirirken sol eliyle antidotu almaya çalışacak. Ağzıyla da enfekte çerçöpü süpürecek.
Bu bölümle anladık ki derisi de Bm gibi baya sert. Kız bombalara kafa atıyor.Bro bunlar köylü ve köylerinden çıkmamışlar. Herkes ne gördüyse onu biliyor. Şeytan meyvesine büyü diyorlar öyle düşün. Herkes hakiyi kendi öğrendiği gibi kullanıyor. Bak yakuza küçümen dayı ne kadar donanımlı mesela. Yamato kendi halinde çılgın bir kızcağız baya güçlü ama bilgisi kıt gibi duruyor
Şu cümle bu ft haterinin kalbini fethetti.ftye editör ol dediler olmadım