Bence Yamato orada Luffy'nin yeni öğrendiği içten patlamalı Haki kullandı.O saldırı hakkında ne düşünüyorsun? Elizabello falan yumrukla atıyordu da bir silahla şok dalgası gibidir slash gibi yollaması garip geldi
Bence Yamato orada Luffy'nin yeni öğrendiği içten patlamalı Haki kullandı.O saldırı hakkında ne düşünüyorsun? Elizabello falan yumrukla atıyordu da bir silahla şok dalgası gibidir slash gibi yollaması garip geldi
O hakiye sahip olsaydı kelepçelerini de çıkarabilmesi gerekmez miydi?Bence Yamato orada Luffy'nin yeni öğrendiği içten patlamalı Haki kullandı.
O tür bir işe yaradığını bilmiyordur.O hakiye sahip olsaydı kelepçelerini de çıkarabilmesi gerekmez miydi?
Nasıl çıkarıldığını bilmiyorsa çıkaramaz. Luffy de bunu başkasından öğrendi.O hakiye sahip olsaydı kelepçelerini de çıkarabilmesi gerekmez miydi?
Roger'in Odene yaptığı gibi geldi bana da. İçten patlamalı olarak düşünüyorum ben de. Ki bu da Kaidoya zarar verebilir gibi düşünülebilir sanırımBence Yamato orada Luffy'nin yeni öğrendiği içten patlamalı Haki kullandı.
Sanki yorulmuş gibi nefes alma verme efekti var. Ben yorulmuşlar diye yorumlamıştımKöpekle kediye de helal olsun. Adamlar 7 sayıdır sulong formundalar ve görünüşte biraz bile yorgunluk yok. Carrot 3 sayfa sonra ay oh diye inlemeye başlamıştı...
Bence de. Sopayı öyle büyük bir güçle bile sallamadı. Darbe gelene kadar oradakiler bile anlamadı hatta.Roger'in Odene yaptığı gibi geldi bana da. İçten patlamalı olarak düşünüyorum ben de. Ki bu da Kaidoya zarar verebilir gibi düşünülebilir sanırım
luffy ciddiydi ama ciddi ciddi ve ciddi değildi. biliyorsun gerçekten ciddi olması uzun sürüyor :d ama dediğin gibi yamatonun da aura/kalkan şeklinde haki kullandığı kesinEvet. Luffy ciddi olmasına rağmen Yamato onun İkinci ve Üçüncü Vites saldırılarını çok rahat karşılıyordu. Daha bu bölüm sopasını öyle çok abanmadan salladı, ona rağmen nasıl darbe vurdu, hepimiz gördük. O saldırıdan sonra Sasaki'nin surat ifadesine iyi bakın. Aynı Sasaki, King'e falan yürümeye cesaret eden bir adamdı. Üstelik Yamato'yu yakalama görevi ilk ortaya çıktığında Black Maria bunun çok zorlu olduğunu söylemişti.
Zaten Carrot'unki kadar Sulong olmaz olsun. Üçbeş dakka süren form mu olur? Birkaç saat sürmeli en azından.Köpekle kediye de helal olsun. Adamlar 7 sayıdır sulong formundalar ve görünüşte biraz bile yorgunluk yok. Carrot 3 sayfa sonra ay oh diye inlemeye başlamıştı...