O zaman Bushido'nun yokluğunu da aratmayalım; Zoro, kelleyi alacak.
O zaman Bushido'nun yokluğunu da aratmayalım; Zoro, kelleyi alacak.
Ejder formuyla adamı ikiye biçti farkındaysan.Bana sopa ile ejderha hali arasında ciddi bir fark var gibi gelmişti ama ileriki bölümler de anlarız.
Sopa halinde de en az amiral seviyeli olan adam'a tek attı ama.Ejder formuyla adamı ikiye biçti farkındaysan.
Bushidocuğumun banı bitmedi mi azdı onunki diye hatırlıyorum ?O zaman Bushido'nun yokluğunu da aratmayalım; Zoro, kelleyi alacak.
Rehin almak istedi galiba, Mount and Blade oyunundaki gibi, savaşta bayıltmak için sopa alınır. Böyle vursa öldürürdü zira.Sopa halinde de en az amiral seviyeli olan adam'a tek attı ama.
O değil de bir insan kendine nasıl like atabilir ya?Olay iyice super mario ya döndü ciddi ciddi 1000. Bölümde çatıya çıkacak ve diyecek ki aha en özel bölüm mario vs ejder.
Zoanlar da gördüğümüz kadarıyla full meyve halleri en güçsüz, hibrit halleri en güçlü oluyor. Tabi mistik ozanlar da hibrit olmayadabilir. Orasını bilmiyoruz.Rehin almak istedi galiba, Mount and Blade oyunundaki gibi, savaşta bayıltmak için sopa alınır. Böyle vursa öldürürdü zira.
Bende anlamıyorum. Bir anlasam.O değil de bir insan kendine nasıl like atabilir ya?