Drake'den Zoro'ya övgüler...
Kin'emon öyle bir erkek ki bu alevler onun karşısında ılık bir meltem etkisine sahip.Daha sıcak çünkü. Kaleyi haritadan sildi.
Ateşi kullanarak yaptığı bir şey yine baya sıcak ve güçlü olması lazım. Evet gemi parçalamak kadar kolay olmaz Entei yıkabilir mi şüphelerim var? Ace'den dolayı değil tabii içi boş ateş topu sonuçta.Kaido ateş püskürmedi Kizaru’nun lazeri gibi birşey attı patlattı kaleyi.Basınçlı birşey yani.Oden’e yolladığı ateş işte normalinden.Kaleyi ace de patlatırdı ama bence entei atması gerekirdi.Gemi parçalamak kadar basit olmazdı sanırım.
Smoothie’nin tayfanın nişancısı olduğu onaylanmış Yasopp ve Augur’u yenip dünyanın en iyi keskin nişancısı olma amacı varmış.Koreli yazmamış mı bişiler @Millennium Wizard @Eric Cartman ahahaha
Eline bir kılıç al ve kılıcı yukarı fırlat ve kolunu kılıcın indiği yöne doğru kaldır... eğer kılıç kolunu kesmezse tamamdır...Ben de Zorocu olurum. Ne yapmam gerekiyor @Mr.Bushido @Borsalino @Roronoa Zoro ?
Luffy nasıl kaldı ? Şansıyla,kendi yetenekleriyle kaldı.Sanji'de suitin ve kendi özellikleriyle kalabilir.Kınların fişini çekicek bir Kaido varken sanmıyorum o taraftan yardım gelmesini.Law,Kid desen onlar Kaido'ya dalar.Senin dediğin gibide olabilir ama biz bu senaryoları zaten daha öncesinde gördük.Yine aynısı olabilir yani.Teknik olarak kesebilir de yenemez. Ace sonuçta gelip beni kessin diye beklemeyecek.
P-up alır köpek gibi gelişir. Ama Queen'i tek yenmez. Dövüşün sonlarına kadar yardım alır o noktada gelişim sağlar ve tek yener. Gelişebilmen için o dövüşün içerisinde uzun süre kalabilmen lazım.
Hahahahhaaha Canavar....!-Zoro and Drake fight. Drake calls Zoro a monster before Apoo jumps in.
Kizdirdiniz Koreli arkadaşımı. Atmıyor daha :d Ne mutlu günlerdi be, doğru çıksa forumda fırtınalar estirecektim. xdSmoothie’nin tayfanın nişancısı olduğu onaylanmış Yasopp ve Augur’u yenip dünyanın en iyi keskin nişancısı olma amacı varmış.